Arama Sonuçları

1. okaliptus92

Yazılım Mühendisliği ve İşletme

tum soylediklerime ek olarak, elektron nedir? elektrik akımı nedir? potansiyel fark nedir? yari iletken nedir? entegre nasil programlanir? sorularin cevaplarını sirasi ile bulunuz.
  2. okaliptus92

Termik santral çok büyük bir isletmedir, içinde bin bir türlu uzmanlik alani var, oncelikle...

Termik santral çok büyük bir isletmedir, içinde bin bir türlu uzmanlik alani var, oncelikle senin hangi alanda calismak istediğin onemli bunun dışında termik santral isini dünyada cinliler götürüyor, çince ogrenirsen bir şekilde Türkiye'de istedigin her termik santrale girersin. Tabi ingilizce...
  3. okaliptus92

Yazılım Mühendisliği ve İşletme

merhaba, yazılım adına memlekette oldukca fazla açık var. Her alanda bir plc programlayacak insanlar aranmakta. Lakin bu işi bir hobi olarak görüp devam etmek yerine gönül verip kafa yormaniz hem sizim hem de ülkenin yararına olacaktir. Bir işi öğrenmek için videolardan ziyade bu işin temelini...
  4. okaliptus92

Termodinamik Soru

mobilden kullanıyorum. bir iletiyi duzenlerken ve fotograf yuklerken sıkıntı yaşıyorum. Duzenle seçeneğine tıkladığımda oldukca uzun bekliyorum, fotograf yüklerken de aynı şekilde.
  5. okaliptus92

Termodinamik Soru

kolay gelsin. az once olmadi site biraz yavas. Kolay gelsin
  6. okaliptus92

Enerji santrali ne tür bir santral? Tam olarak açıklarsan tavsiyede bulunabilirim. Ikinci sorum...

Enerji santrali ne tür bir santral? Tam olarak açıklarsan tavsiyede bulunabilirim. Ikinci sorum ise askerligi yaptin mi?
  7. okaliptus92

Motorun devrini otomatik olarak arttırıp azaltmak

Bunu yapabilmen cok kolay degil, ben sana devreyi cizip versem dahi yapman da zor. Bununla uğraşmak istediğine emin misin?
  8. okaliptus92

Termodinamik Soru

Kolay gelsin. Kolay gelsin.
  9. okaliptus92

Motorun devrini otomatik olarak arttırıp azaltmak

Tam olarak nerde ne yapacağını söylersen daha yardımcı olabiliriz, çünkü cok fazla kontrol yontemi var, bir de kullanacagin motorun marka model v.s. bilgilerini verirsen daha ıyi olur.
  10. okaliptus92

Mühendislik Matematiği

Aşağıda resmi bulunan kitabı edinmen yararina olacaktır. Üniversitelerde genelde Calculus okutuluyor fakat anlaması zordur. Herşeyden evvel Turev Integral ve Limitin ne olduğunu öğrenmelisin, dikkat et nasıl uyguladıginu demiyorum ne olduğunu diyorum. Kendi kendine turev nedir diye sorulduğunda...
  11. okaliptus92

oyuncak araba motorlarına komut vermek

Arabayi uzaktan mi kontrol edeceksin? Hangi haraketleri yapacak? Ebatları ne olacak ? Binlerce soru geliyor aklima...
  12. okaliptus92

Elektrik Elektronik Mühendisliği Tavsiyeler

Bilgisayar alma kitap al. Bilgisayar alirsan oyun oynar film izlersin, bunlari yapmayacagina eminsen al.
  13. okaliptus92

Ev Tipi Rüzgar Türbini

Ampullerin ve turbinin meziyeti onemli, netice cok az güç gereksinimli ampullerde mevcut. Ampullerin ve turbinin meziyeti onemli, netice cok az güç gereksinimli ampullerde mevcut.
  14. okaliptus92

Bakır telin direnci bulma

merhaba kolay gelsin.
Yukarı Alt