Arama Sonuçları

1. msadikagar

Eğitim Sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Eğitim ve sistem malesef ülkemizde sadece sözlük anlamı bilinen bir şey . Halbuki eğitim ve sistemi anlamından ziyade yaşamak yaşatmak bizler için daha verimli olacağını düşünüyorum. Aksi takdirde dersleri öğrenmek yerine geçmek için gelmeye devam edilecektir.
  2. msadikagar

Piri Reis Üniversitesi Mühendis Beyinler Kulübü

@Oğuzhan Mallı biz yarın ökkk ile görüşeceğiz de tüzüğü toparlamaya düzenlemeye çalışıyoruz bize bi logo atabilirmisiniz şimdi ?
  3. msadikagar

Misyon ve Vizyon

Baskılı yazıları nedense pas geçmişim :)
  4. msadikagar

Misyon ve Vizyon

20 aralığa az bir vaktin kalmış acele etmelisin :)
  5. msadikagar

Duyuru Mühendis Beyinler Öğrenci Kulüpleri için Katılım

@Oğuzhan Mallı herkes aynı logoyu kullanacak herhalde bi logo tasarım var mı , paylaşırsanız ?
  6. msadikagar

linkedin.com/in/msadikagar

linkedin.com/in/msadikagar
  7. msadikagar

Misyon ve Vizyon

kafama takılan bir problem var şu an aklıma geldi paylaşmak istedim belki bilen vardır da cevaplar. Yeni açılacak kulüpler sene başı açılmalı die bir zorunluluk yoktur umarım.
  8. msadikagar

yarın okulda isen deniz kampusunde buluşalım 12 gibi ?
  9. msadikagar

Piri Reis teki arkadaşlar buyrun istişare yapalım
  10. msadikagar

Misyon ve Vizyon

Piri Reis Üniversitesi Öğrencisiyim , Okulum özellikle denizcilik ( Gemi makineleri işletme mühendisliği ve Deniz ulaştırma işletme mühendisliği ) üzerine kurulu akabinde de genel olarak mühendislik bölümleri olmakta neredeyse . Şahsi görüşüm ; Kulüp yapısı kesinlikle mühendislere hitap...
  11. msadikagar

Duyuru Mühendis Beyinler Öğrenci Kulüpleri için Katılım

Ben de katılmak istiyorum , Okulda açacağımız kulüp ile ilgili ekstra bi fikrim var . muhendisbeyinler web sitesinde ki gibi kulüp için makale paylaşacak arkadaşların yazılarını genel merkeze yollasak ve içlerinden uygun olanını da web sitesinde yayınlasak , nasıl olur ?
  12. msadikagar

5 Aralık Dünya Mühendisler Günü

Değerli mühendis arkadaşlar herkesin 5 Aralık Dünya Mühendisler Gününü kutlarım.
  13. msadikagar

Üniversite Kulüpleri ve MB Dergisi

Aynen özgün bir tüzük hazırlayan olursa yönetici arkadaşlardan ben bulunduğum üniversite adına kulübü açmak için elimden geleni yapmaya hazır ve nazırım.
  14. msadikagar

Piri Reis Üniversitesi Öğrencisi olarak kulüp başvurusu için en yakın zamanda okula dilekçe doldurup göndereceğim bilginiz ve yardımlarınızı bekliyor olacağım :)
  15. msadikagar

Elimizdeki imkanları kullanıp her üniversite için Mühendis Beyinler Kulübü neden açmıyoruz ? Ekstra Mühendis Beyinler ile ilgili aylık dergi de çıkartabiliriz , birbirimize yardımcı olarak . Yöneticiler ne düşünür bu konu hakkında ?
  16. msadikagar

baz istasyonu yada gsm operatörlerinin çekim alanını artırmak

benim de ilgimi çekti bu konu :)
  17. msadikagar

Good idea , insallah u re succesful .

Good idea , insallah u re succesful .
  18. msadikagar

Gemi Yardımcı ve Gemi Dizel Motorları

Gemi Dizel Motorları Gemi Yardımcı Makineleri Denizde Güvenlik Kalite ve Güvenlik Yönetimi Lineer Cebir Gemi makinelerine giriş Mühendislik mekaniği (statik + Dinamik) Cisimlerin mukavemeti Organik kimya Soğutma ve iklimlendirme Vardiya Standartları Atölye Slaytlar ingilizce ağırlıklı olmakla...
Yukarı Alt