Arama Sonuçları

1. msadikagar

Gemi makineleri işletme mühendisliği ile ilgili aklında soru işareti olanları giderebilirim ...

Gemi makineleri işletme mühendisliği ile ilgili aklında soru işareti olanları giderebilirim , arkadaşlar.
  2. msadikagar

tork hesaplaması

teşekkür ederim.
  3. msadikagar

tork hesaplaması

arkadaşlar herkese merhaba bir sorum olacaktı. 12 kW power ve 240 rpm ile torku nasıl hesaplayabiliriz?
  4. msadikagar

Kulüp Başvurusu

okulda fazlasıyla kulüp var git onlara üye ol diye saçma cevap aldım .
  5. msadikagar

Kulüp Başvurusu

Herkese İyi çalışmalar kolay gelsin . Piri Reis Üniversitesinde kulübü kurabilmek için dökmediğim dil kalmadı ama malesef ki gereksiz bir bahane ile reddedildim. Üzgünüm lakin peşini bırakmayacağım .
  6. msadikagar

Mekatronik Mühendisliği Almanca hazırlık

Geleceğe yatirim olarak almanca kesinlikle öğrenilmeli, mühendislik denilince akla gelen ilk ülke almanyadır. Sisteme iki yabancı dil ile başlamak 2-0 önde başlamak demektir.
  7. msadikagar

Muhendislerin formasyon almasi ile ilgili bilgisi olan paylasim yapabilirmi

Muhendislerin formasyon almasi ile ilgili bilgisi olan paylasim yapabilirmi
  8. msadikagar

Konu Basligi

Gemi Makineleri Isletme Muhendisligi adi altinda da baslik acabilirmisiniz, merak edilenleri paylasmak isterim.
  9. msadikagar

Üni Değişikliği

Bir zamanlar Bingöl üniversitesinde bende makine mühendisliği okuyordum . Devlet üniversitelerinde hele ki doğu da ise malesef mühendislik çok iyi değil okul imkan bakımından . Erzincan yerine Fırat yahut Atatürk neden düşünmüyorsun ?
  10. msadikagar

Mühendis Beyinler Kulübü Başvuru

Merhabalar ; Muhammed Sadık Ağar , İstanbul Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. Daha önce eğitim için Kırgızistan , Bingöl ve de Gaziantep'te kısa lisans deneyimlerinden geçtim... Kulüp kurulması ile ilgili forum sayfasında istekte bulunan ilk...
  11. msadikagar

Avustralya Üniversite Bölüm Seçimi (Öneri Lütfen)

:eek: buradan sonrasını araştırmak lazım .
  12. msadikagar

Otomobil Beyin Fırtınası

güzel bir beyin jimnastiği :) Peki katlanamayan eski arabalar ? Nasıl bir bağıntı çıkacak merak ettim .
  13. msadikagar

Ben makine mühendisliğinden geçiş yaptım bu bölüme dersler ortak sayılır , eğer makine okuma imkanın var ise oku türkiye ye döndüğünde geçiş yapar devam edebilirsin .
  14. msadikagar

Gemi makineleri işletme müh. okuyorum bende , deniz ulaştırma işletme müh. veya gemi makineleri işletme de bir çok imkan var sektörün içerisindesin zaten biliyorsundur . bence gemi üzerine devam et . mühendislik artık heryerde sadece dil kasmalısın sadece, ki yurtdışında olmak çok şanslısın.
  15. msadikagar

Termodinamik

teşekkür ederim .
  16. msadikagar

Termodinamik

sana zahmet olmazsa makbule geçer kardeşim.
  17. msadikagar

Termodinamik

Arkadaşlar Thermodynamic Fifth edition Yunus A. Çengel yazarlı kitabın türkçesi elinde olan var mı acaba ?
  18. msadikagar

İŞKUR

Peki güzel kardeşim sen faydalanmış gibisin biraz detaylı anlatırmısın bizlere ?
  19. msadikagar

İŞKUR

Arkadaşlar işkur öğrencilerin ders programlarına göre belli bir saat kendi bölümleri ile ilgili çalışma planlıyormuş , bundan faydalanan veya daha detaylı bilgisi olan var mı ?
Yukarı Alt