Herkese İyi çalışmalar kolay gelsin . Piri Reis Üniversitesinde kulübü kurabilmek için dökmediğim dil kalmadı ama malesef ki gereksiz bir bahane ile reddedildim. Üzgünüm lakin peşini bırakmayacağım .
Geleceğe yatirim olarak almanca kesinlikle öğrenilmeli, mühendislik denilince akla gelen ilk ülke almanyadır. Sisteme iki yabancı dil ile başlamak 2-0 önde başlamak demektir.
Bir zamanlar Bingöl üniversitesinde bende makine mühendisliği okuyordum .
Devlet üniversitelerinde hele ki doğu da ise malesef mühendislik çok iyi değil okul imkan bakımından .
Erzincan yerine Fırat yahut Atatürk neden düşünmüyorsun ?
Merhabalar ;
Muhammed Sadık Ağar , İstanbul Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim.
Daha önce eğitim için Kırgızistan , Bingöl ve de Gaziantep'te kısa lisans deneyimlerinden geçtim...
Kulüp kurulması ile ilgili forum sayfasında istekte bulunan ilk...
Ben makine mühendisliğinden geçiş yaptım bu bölüme dersler ortak sayılır , eğer makine okuma imkanın var ise oku türkiye ye döndüğünde geçiş yapar devam edebilirsin .
Gemi makineleri işletme müh. okuyorum bende , deniz ulaştırma işletme müh. veya gemi makineleri işletme de bir çok imkan var sektörün içerisindesin zaten biliyorsundur . bence gemi üzerine devam et .
mühendislik artık heryerde sadece dil kasmalısın sadece, ki yurtdışında olmak çok şanslısın.
Arkadaşlar işkur öğrencilerin ders programlarına göre belli bir saat kendi bölümleri ile ilgili çalışma planlıyormuş , bundan faydalanan veya daha detaylı bilgisi olan var mı ?