Arama Sonuçları

1. M

Yenilikçi Projeler için Takım Arkadaşı (R&D)

Enes arkadaşım bende yardımcı olabilririm bi çok projede maliyet kısmında takıldım maliyet sorun değilse güzel işler yaparız
  2. M

Arduino mesafe sensörü hakkında yardım

Sharp dönerler var onu dene daha hassas oluyor Sharp sensörler var onu dene daha hassas ölçüm yapıyor
  3. M

Röle Tasarımı

Merhaba Arkadaşlar Mesaj istekleri 1- 6 kanallı adc entegre önerisi 2- Akım ve gerilim ölçme elektronik devresi 3- Faz sırası kontrol devresi Yardımcı olursanız sevinirim
  4. M

sınavım var yardımcı olur musunuz çözum için

Pdf atıyorum burdan formülleri çek
  5. M

manyetizma ve elektronik proje ödevi

Beyza sana küçük çapta yazılan bir makale atıyorum. Mikrodalga enerjisi ile ilgili burda aradığını bulabilirsin. Mikrodalga Elektrikten ısı elde etmek için Elektriğin alt dallarına bakmalısın. Burda yüksek frekanslarda yemek pişirmek iyonizasyondan bahsediyor biraz Burdan projene açılır bir yol...
  6. M

Li ion batarya sorun

li-ion pillerde sağlık Li-ion pilerin kullanımı üzerine bir süredir araştırma yapıyorum ve sonuçlarını sizlerle paylaşmak istedim Öncelikle lityum ion pill - Teknoseyir Lidyum piller hakkında işini görür
  7. M

Li ion batarya sorun

Fakirin sitesine girdim. Motorun özellikleri kontrol kartın tipi yazmıyor ama yazılan şu 10 dk kullan linyum pilleri yüksek voldajta şarj etmek pilin ömrünü azaltır erken dolar erken boşalır mantığı Tıpkı 2A telefon bataryası ile 750mA batarya ile aynı erken dolar erken boşalır. 12 volt pil için...
  8. M

Li ion batarya sorun

Piller kullandıktan sonra şarj almıyor mu? Bence süpürgenin içini aç devreye bir göz at giriş birimlerine bak eski batarya ile bağlantı girişlerine bak Süpürgenin markası
  9. M

manyetizma ve elektronik proje ödevi

Beyza tam olarak ne yapmak istediğini ne amacladığını çözemedim. Detaya girip çıkıyorsun. Doğru akım motorları fırcalı fırcasız araştırma yap daha ileri gitmek için bobinlerde servo motorlara step motorlara bakmalısın. Solidini biraz geliştirmelisin. Başarılar
Yukarı Alt