Arama Sonuçları

1. M

Makel-2 Proje Ödevi Hk.

Verilenler yeterli değil hıyar hızı dişli sayısı istenen kesme hızı tork bunlar yok motorun gücünü ne belirleyecek eksik çok istenen çok Belki işini görür J
  2. M

Makel-2 Proje Ödevi Hk.

Verilenler bunlar mı
  3. M

E-ticaret sitesi kurma

Net ortamında orta düzey ürün tanıtım ve satış sitesi nasıl kurulur
  4. M

Paramanyetik tuz

Paramamyatik tuz normal tuz mu yoksa özel bi tuz mu
  5. M

Elektriği iletmeyen ama ısıyı ileten madde

Madde elektriği iletmeyecek ancak kablo üzerindeki ısıyı iletebilcek elektrik olarak yalitkan ısı olarak iletken bi mataryel arıyoruz
  6. M

Isı Trasferi

Metallerde ısı trafseri nasıl gerçekleşiyor 1 km bir hattın ısı transferi me hızda oluyor Örnek verirsem 1 km aleminyum malzemenin verilen ısı trafserı ne hızda ve ne kadar olduğu hakkinda yardimıza ihtiyaç duyarım
  7. M

Buhar makinesi

Merhaba arkadaşlar soğuk suyu buhara çevirmek için nasıl bi teknoloji kullanılıyor elde ettiğim soğuk suyu buhar odadıklarına dağıtmam gerekiyor fikri olan paylaşabilir mi
  8. M

Elektriği iletmeyen madde manyetik alanı iletir mi

İngilizcem pek yok konu ile ilgili detaylar yabancı kaynaklardan olduğu icin pek türkce net bilgi alamıyorum bu metalyaller üretilmiş durumda mı onuda bilmiyorum
  9. M

Nerde bulabilirim bu meteryallerden
  10. M

Elektriği iletmeyen madde manyetik alanı iletirmi cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim Malzeme bilimi okuyan ögrenciler yada konu ilgili kişiler cevaplayabilecigi soru Malzeme ısıyı ve manyetik alanı iletecek ama elektriği iletmeyecek böyle bi malzeme yada madde var mıdır
  11. M

katli otopark sistemi

Proje ooarak mı
  12. M

Motor redüktör seçim

Giriş çıkış degerleri yok nasil bi reduktör istiyorsun Bi kere redüktör hesabı yapmam için motor ve yük mometini bilmem gerekir daha sı var önce motor kw cinsinden degerini ve kac disli sayisi ne yürecen bununla
  13. M

Soru Çözümü Yardım

Bi bakalım formüllerle beraber atarsan bilmesekte çözüm yürütebiliriz
  14. M

Elektoronik Haber. Soru çözümleri acill

Formüllü sorular mantıkla yaklaşamadım umarım formülleri bilen biri çıkar
  15. M

3 fazın açı ölçümlerini nasıl lcd ekrana yansıtabilirim

Elektronik bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi? Elektronik adc 24 bit ismi arıyorum bağlantı şeması ve nasıl programlandığı bide 3 fazın açı ölçümlerini nasıl lcd ekrana yansıtabilirim?
  16. M

En az iki vitesli şanzıman nasıl yapılır

Dediğim gibi bununla ilgili nette çok kaynak var araştır
  17. M

Elektronik Mühendisi Takım Arkadaşı

Elektrik Elektronik alanında faliyet gösterdiğim projeler illaki eksik kaldiğimiz taraflar oluyor bende elektronik kısmında pek iyi değilim entegre ismi ezbere bilmem c dili c++ fazla bilgim yok kompanzasyon cihazı tasarlıyorum endüktif akım Transfer rölesi isim olarak detay özelde ilginen...
  18. M

En az iki vitesli şanzıman nasıl yapılır

Youtube çark sistemleri var manuel otomatik çizim mı yoksa imal etmek mi
Yukarı Alt