Verilenler yeterli değil hıyar hızı dişli sayısı istenen kesme hızı tork bunlar yok motorun gücünü ne belirleyecek eksik çok istenen çok
Belki işini görür
J
Metallerde ısı trafseri nasıl gerçekleşiyor 1 km bir hattın ısı transferi me hızda oluyor
Örnek verirsem 1 km aleminyum malzemenin verilen ısı trafserı ne hızda ve ne kadar olduğu hakkinda yardimıza ihtiyaç duyarım
Merhaba arkadaşlar soğuk suyu buhara çevirmek için nasıl bi teknoloji kullanılıyor elde ettiğim soğuk suyu buhar odadıklarına dağıtmam gerekiyor fikri olan paylaşabilir mi
İngilizcem pek yok konu ile ilgili detaylar yabancı kaynaklardan olduğu icin pek türkce net bilgi alamıyorum bu metalyaller üretilmiş durumda mı onuda bilmiyorum
Elektriği iletmeyen madde manyetik alanı iletirmi cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Malzeme bilimi okuyan ögrenciler yada konu ilgili kişiler cevaplayabilecigi soru
Malzeme ısıyı ve manyetik alanı iletecek ama elektriği iletmeyecek böyle bi malzeme yada madde var mıdır
Giriş çıkış degerleri yok nasil bi reduktör istiyorsun
Bi kere redüktör hesabı yapmam için motor ve yük mometini bilmem gerekir daha sı var önce motor kw cinsinden degerini ve kac disli sayisi ne yürecen bununla
Elektronik bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi?
Elektronik adc 24 bit ismi arıyorum bağlantı şeması ve nasıl programlandığı bide 3 fazın açı ölçümlerini nasıl lcd ekrana yansıtabilirim?
Elektrik Elektronik alanında faliyet gösterdiğim projeler illaki eksik kaldiğimiz taraflar oluyor bende elektronik kısmında pek iyi değilim entegre ismi ezbere bilmem c dili c++ fazla bilgim yok kompanzasyon cihazı tasarlıyorum endüktif akım Transfer rölesi isim olarak detay özelde ilginen...