R

Profil mesajları Son aktiviteler Gönderiler Hakkında

• merhaba ben bu sene üniversiteye yeni başlıcamda mekatronik müh sakarya üniversitesinde ama tam emin olamıyorum içimde bir şüphe var teknoloji fakültesinde olmasından dolayı bu konuda fikrin var mı acaba ilerde bi sıkıntı olur mu ? ar-ge ya da yurtdışı gibi planlarım var inşallah olur ama teknoloji fakültesi diye bir problem yaratır mi
    R
    RTorun
    O nedenle farkı ne kalıyor tam olarak bilmiyorum. Ama teknoloji fakültesinde pratik destek daha fazla. Laboratuvar vs yani. Bölüm olarak tavsiye edebilirim eğer başka iyi yer yoksa sana göre.
    Z
    zey12_
    teşekkür ederim bölüm olarak düşünüyodum ama kocaeli lsaydı iyiy olurdu ama tutmadı kısmet iste bide yatay geçişle teknolojiden mühendisliğe olmuyor dimi
    R
    RTorun
    O konuda bir bilgim yok malesef. Ama mantıken olmaz gibi geliyor. Rica ederimm
    Lise hayatimda birkaç proje yaptım ve bu yazda rüzgar türbini yapmaya başladım.Makinelere,dinamolara ilgim çok fazla sız kocaeli mühendislikte okuyan birisi olarak bana hangisini önerirsiniz nedenleri ile yazarsanız çok mutlu edersiniz.65 Geçme notu gibi bir sıkıntı olduğunuda biliyorum bu büyük bir sorunmu yoksa öğrenciyi çalışmaya mı itiyor? Şimdilik sorularım bu kadar iyi günler diliyorum
    R
    RTorun
    Bizim bölümümüzün bizzat kendilerinin çalışmalarını sürdürdüğü IHA ve elektrikli araç projesi bulunmakta.Aynı zamanda Formula Students'a katılan bir ekip de var Kocaeli Üniversitesinde. Fakat dediğin bölüm hakkında bilgim yok çünkü bu bölüm direkt olarak ana kampüste değil bir ilçe kampüsünde. Açıkçası bu konuda kendilerinin çok fazla çalışma yaptığını zannetmiyorum.
    R
    RTorun
    Ama dediğim gibi direkt olarak bir bilgim yok bölüm ve çalışmaları hakkında. O konuda direkt olarak o bölüm çalışan ve öğrencilerine ulaşman gerekiyor. Ama inanıyorum ki hem benim bölümümden hem de diğer bölümlerden bu amaç uğruna çalışma yapabilecek insanlar bulabilirsin.
    S
    sezermehmet
    Anladım çok teşekkür ederim.
    • Beğen
    Tepkiler: RTorun
    İyi günler,size bir kaç sorum olacaktı.Ben bu sene tercih yapacak biri olarak size yazıyorum.Kocaeli Mekatronik ve Makina Mühendisliğini düşünüyorum.Sıralamam ikisi içinde tutuyor.İkisinede ilgi duyuyorum.Daha çok uygulama yaparak öğrenmeyi seviyorum.
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
Yukarı Alt