Merhaba Oğuzhan hocam. Cevabın için teşekkür ederim. Pili söktüm denedim, sonuç aynı. RAM leri söktüm geri taktım herhangi bir değişiklik olmadı maalesef.
Herkese merhaba arkadaşlar,
Lenovo Thinkpad w530 workstation kullanıyorum uzun süredir. Fakat aniden videodaki gibi bir durum ile karşılaştım ve maalesef laptop açılmıyor. Benzer durum ile karşılaşmış olan veya PC konusunda uzman olan üyelerimizden yardım talep ediyorum.
Merhaba, öncelikle şunu söyleyeyim TUSAŞ, ASELSAN, ROKETSAN gibi firmalarda seçicilik biraz fazladır (gereksiz seviyelerde). Bu noktada TAI özelinde, öne geçmek için uçak-uzay müh. bitirmiş olmak bir avantaj olarak değerlendirilebilir. Çünkü elektrik-elektronik müh. gibi alanlarda tecrübe, bilgi...
Savunma sanayinde çoğunlukla kompozitler ile içli dışlı bir pozisyonda çalışıyorum. Genel komponent tasarımının haricinde kompozit ile çizimin hemen hiç bir alakası yok diyebilirim. Fakat benim vurgulamak istediğim asıl nokta şu, üniversiteden mezun olduktan sonra hangi alanda hangi işle meşgul...
Arkadaşlar herkese merhaba, bazılarınızın bildiği gibi Mühendis Beyinler bloğumuzda yazarım. Fiber optik sensörler üzerine çalışmalar yapan bir dostunuzum. Evde izolasyonu çekildiğimiz süreçte hazır vakit bulmuşken modern arayüz çalışmaları üzerine biraz yoğunlaşmaya karar verdim. İlk olarak da...
Merhaba Seyit,
Yalıtkan olmayan malzemelerin manyetik alana karşı bir direnci söz konusudur. Isıl iletkenliği olan bir malzemenin üzerine manyetik alan uygulandığında malzemenin üzerindeki manyetik rezonans direnci kırılana kadar ısıl transfer katsayısında artış gözlemlenir. Fakat bu direnç...
Merhaba, bence yaklaşımın çok doğru değil. Elektrik ve Elektronik Müh. altında birçok farklı disiplini barındıran bir alandır. Burada üzerinde durulması gereken konu senin tam olarak ne çalışmak istediğin veya ne çalışmaya kendini daha yakın hissettiğin olmalı. Düzgün bir Ar-Ge merkezinde senin...
Merhaba Onur,
DC Motorların koştuğun döngüyü servoların bitimine koyduğun için ikisini aynı anda göremiyorsun. Servo motorların initializing işlemini de DC' motorun altına yazdığın zaman ve hepsini tek bir döngü içerisine aldığın zaman problemin çözülecektir.
@okaliptus92 arkadaşıma katılıyorum. Her ne yapmayı planlıyorsan ileride, askerlik önünde bekliyor olacak. Görevini yerine getir, hareket alanın artsın.