Ahmed Receb
MB Üyesi
- Tepkiler
- 5
- Meslek
- Öğrenci
- Üniv
- Lise
Herkese merhaba. Sakarya üniversitesinde makine mühendisliği okuyorum. 1.sınıftayım henüz fakat ilgimin yazılıma daha fazla olduğunu anladım bölümümü yine okulumda bilişim sistemleri mühendisliğine geçiş yaparak değiştirmek istiyorum. merkezi yerleştirme puanımi ile geçeceğim bölümle o sene benim sıralamamla 50bin fark var 6 kontenjan alıyor geçme ihtimalim nedir?
Ortak olarak mat1 mat2 fizik1 fizik2 derslerini aldım aktsleri aynı müfredat olarakda bilgi sisteminde aynı şeyler yazıyor ama sorduğumda derslerin sayılacağına dair bilgi veremiyorlar geçiş kabul olunca komisyon karar veriyormuş sayılma ihtimali nedir?
Birde okuyan varsa sektörde bilgisayar ve yazılım mühendisinin yanında bölüm olarak bilişim sist mühün ne farkı vardır? bölüm isminden dolayı kötü görülür mü?
Ortak olarak mat1 mat2 fizik1 fizik2 derslerini aldım aktsleri aynı müfredat olarakda bilgi sisteminde aynı şeyler yazıyor ama sorduğumda derslerin sayılacağına dair bilgi veremiyorlar geçiş kabul olunca komisyon karar veriyormuş sayılma ihtimali nedir?
Birde okuyan varsa sektörde bilgisayar ve yazılım mühendisinin yanında bölüm olarak bilişim sist mühün ne farkı vardır? bölüm isminden dolayı kötü görülür mü?