antigravity74100

Profil mesajları Son aktiviteler Gönderiler Hakkında

• Yaklaşık olarak on yıldır anti yerçekimi sistemi üzerinde çalışmalar yapmaktayım. Bu yıl fren gerektirmeyen tasarımlara yöneldim ve vasat bir tasarımla 0,03 Newton anti yerçekimi kuvveti elde etmeyi başardım. Daha gelişmiş anti yerçekimi tasarımı için çalışmalarım sürmektedir. Anti yerçekimi merkezkaç kuvvetinin kütle fırlatma özelliği sonucunda oluşmaktadır. Daha fazla ayrıntıyı gelecekte açıklayacağım. 03.08.2024
    4 adet drone motorunu çalışır duruma getirebilmek için kimlerden teknik yardım alabileceğim konusunda bilgisi olanlar var mı?
    Bakır kablo sarımı yerine kullanılarak, fiber optik kablo sarımından, çok güçlü bir lazer ışını dolaştırırsak manyetizma elde edilebilir mi?
    Mücahit Arslan
    Mücahit Arslan
    Edilemez. Çok dar olmayan bir büküm ile fiber optik kabloyu sardığın düşünülürse, gönderdiğin tüm ışın fiber optik kablonun içerisinde hapsedilir. Yeteri kadar dar sardığında ise ışığın içerisindeki mode lar fiberin belle bölgelerini zaman içerisinde ısıtarak deforme edecek ve sonuç olarak da bu bölgeden ışın kontrolsüz bir şekilde dışarı sızacak. Sonuç olarak yine manyetizma elde edemeyeceksin.
    T
    TCP-IP
    Edilemez Mücahit Bey'in bilgisine ek olarak ışık haline gelmiş olan enerji zaten manyetik alandan ( bir takım işlemden geçtikten sonra ) meydana gelmiştir. Soruda yer alan gizli sorunun şu olabilir mi ? Mevcudiyette yer alan zayıf akımı bakır kablo veya bobin kullanrak ve Henry sayı değerlerini kullanarak yaptığımız güçlendiriciyi daha az materyal kullanarak daha etkin ve güçlü hale şekle sokabilir miyiz ?
    T
    TCP-IP
    Güneş ışığını enerjiye çevirebilirsin ( kimyasal olarak ta veya güneş paneli kullanarak ta enerjiye çevirebilirsin. ) Asıl amaç kapanadze jenaratörü gibi bir sistem kurmak mı ?
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
Yukarı Alt