On yıla yakın zamandır anti yerçekimi tasarımları oluşturmaya çalışmaktayım. Dokuz yıl kadar içeriğinde fren olan tasarımlar üzerinde çalıştım. Nihayetinde anti yerçekimi tasarımına fren eklemenin büyük bir hata olduğuna karar verdim. Bu yıl fren olmadan oluşturduğum vasat bir anti yerçekimi...
Yaklaşık olarak on yıldır anti yerçekimi sistemi üzerinde çalışmalar yapmaktayım. Bu yıl fren gerektirmeyen tasarımlara yöneldim ve vasat bir tasarımla 0,03 Newton anti yerçekimi kuvveti elde etmeyi başardım. Daha gelişmiş anti yerçekimi tasarımı için çalışmalarım sürmektedir. Anti yerçekimi...
Kemal bey 45 yıllık hayalim olan antiyerçekimi motor sistemi üzerine çalışmalarım ve bir takım başarılarım var. Fakat oluşturduğum sistemin geliştirilmesi gerekiyor. Bu nedenle öncelikle çalışma sisteminin fizik üstatlarınca onaylanması ve mühendisler grubu ile geliştirilmesi gerekiyor. Kabul...
Resmen kafayı yemiş bunlar yada tek amaçları bu videoyu bu tip şeylere inanlara satmak. Menfaat için her türlü yalan insanlar için elzem. Bu videoyu yapanlara ağzı bozuk bir kaç kelime söylemek isterdim fakat, kendime yakıştıramıyorum. İçeriğini bilsem izlemeye bile tenezzül etmezdim. Bu tip...
Ben bu tip haberleri çok inandırıcı bulmuyorum, gerçekliği kanıtlanmış bir bilimsel gelişmenin gizli kalması mümkün değildir. Günümüze kadar gizlenmiş bir bilimsel başarı olmaması da bu duruma kanıttır.
Ben her gün bilimsel gelişmeleri en az 10 ile 20 adet siteden takip ediyorum, böyle bir habere rastlamadım. Bu haberi paylaştığınız için tebrik ederim. Bu arada belirteyim şu an için bir bilim insanı olarak kabul edilmediğim halde (Gelecekte kabul edilme olasılığım var.), bilimin her dalı ile...
Bir de araştırma imkanınız olsa da drone motorlarının çalıştırılabilmesi konusunda yardımcı olabilseniz çok memnun olurum. Şu anda tek istediğim; drone motorlarını herhangi bir elektronik beyin benzeri bir parça kullanmaksızın direkt pile nasıl bağlayabiliriz?
Mücahit bey, yardımınız için teşekkür ederim. Ben bu konuda şu anda tüm insanlıktan önde ispatları başardım, tek sorun doğru tasarımı bulabilmekte. Çalışmalarım sürüyor ve en geç iki yıla kadar sonuçlandırabileceğime inanıyorum.
Bir drone motorunda üç adet kablo çıkışı var. Bu kabloların nasıl bağlanabileceği konusunda bilgisi olan arkadaşlara ihtiyacım var. Benim bilgim sadece iki adet kablo üzerine. Motorlarda normal olarak bir faz ve bir nötr çıkışı olur, üçüncü kablo neyi ifade ediyor?
İşimde başarılı olursam, sizin gibi bilgili ve zeki insanlarla çalışmak en büyük hedefim. Şu anda sadece bilgi desteğine ihtiyacım var. Gelecek için akıl almaz hayallerim var. SEG sistemi videolarına Youtube'dan baktım. Sadece mıknatıs konusu ise bana yararlı olacağını düşünmüyorum...
Ben şu anda yer çekimini yenme projesi üzerine çalışıyorum. Geleceğin uzay araçları elektrik motorları ve nükleer enerji ile hareket edecek. Bu konuda biraz yol aldım fakat kesin sonuçlara ne zaman ulaşabilirim bilmiyorum. Günümüzdeki fizik bilgilerine göre imkansız görünen bir hayalle...
Ben şu anda yer çekimini yenme projesi üzerine çalışıyorum. Geleceğin uzay araçları elektrik motorları ve nükleer enerji ile hareket edecek. Bu konuda biraz yol aldım fakat kesin sonuçlara ne zaman ulaşabilirim bilmiyorum. Günümüzdeki fizik bilgilerine göre imkansız görünen bir hayalle...