Villeroy und boch,volkswagen,fraunhofer ,lamborghini sadece 1 yılda başvurup iletişime geçtiğim yerler bunlar . Önemli olan staj yaptığım şirketin iyi olması,ülke 2. planda kalıyor benim için .Şuana kadar nerelere başvurdunuz? Aklınızda hangi ülkeler var?
Cv şeklinde yapıyorum ,cover letter hiç kullanmadım.Hangi üniversitedesin, nasıl referansların var bilmiyorum ama bu firmalara girebilmek başlı başına zordur zaten. BMW'de Türk yönetici sayısının nispeten fazla olduğunu biliyorum. Bir de oraya baş vurmayı dene. Bu arada başvurularda cover letter kullanıyor musun? Yoksa yalnızca CV ve transkript ile mi yapıyorsun baş vuruları?
Kesinlikle, çok daha iyi olur . Elinizde cover letter örnekleri var mı ? Mail adresinizi eklerseniz sevinirim.Bir de cover letter ekle. Taslağını aynı tut yalnızca CV'ni göndereceğin şirkete göre isim değişikliği yap. İçerisine idealist biri olduğunu gösteren birkaç detay da ekle. Büyük firmalar senin notlarının yanı sıra geleceğin ile alakalı neler düşündüğün, planladığınla da ilgilenirler. Dilersen CV'ni ve hazırlayacağın cover letter'ı kişisel mail adresime gönder gerekli düzenlemeler varsa onlara bir göz atalım.