GEMBA Hiç Bir Problem Masa Başında Çözülemez...
Y. Hocaoğlu İnstagram: yavuz_hocaoglu_ Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 3 Ocak 2017 Mesajlar 170 Tepkiler 388 Meslek Üretim Müdürü Üniv Yalın Üretim Uzmanı 4 Ocak 2017 #1 GEMBA Hiç Bir Problem Masa Başında Çözülemez...
İsmail Şen MB Üyesi Kayıt 6 Ocak 2017 Mesajlar 13 Tepkiler 4 Yaş 31 Meslek Proses Geliştirme ve İyileştirme Sorumlusu 6 Ocak 2017 #2 Üretimle ilgili tüm alanları kapsayan üretim içi problemlere anlık ve günlük iyileştirme amaçlı yapılan çok önemli bir toplantıdır.bizimle paylaştığı için ve özellikle şahsıma aktardığı ve verdiği eğitimler için teşekkür ederim.
Üretimle ilgili tüm alanları kapsayan üretim içi problemlere anlık ve günlük iyileştirme amaçlı yapılan çok önemli bir toplantıdır.bizimle paylaştığı için ve özellikle şahsıma aktardığı ve verdiği eğitimler için teşekkür ederim.
M Muhammed Zahid Yakar MB Üyesi Kayıt 6 Ocak 2017 Mesajlar 9 Tepkiler 3 Yaş 37 6 Ocak 2017 #3 Bunu sizden detaylı öğrenmek isterim güzel bir bilgi paylaşımı teşekkürler
Konu sahibi Konu sahibi Y. Hocaoğlu İnstagram: yavuz_hocaoglu_ Yetkili Kişi Yönetici Kayıt 3 Ocak 2017 Mesajlar 170 Tepkiler 388 Meslek Üretim Müdürü Üniv Yalın Üretim Uzmanı 16 Aralık 2020 #4 Her sabah yalın üretim için çok önemli dikkat edilmesi gereken bir toplantı.