TalhaYazılım
MB Üyesi
- Tepkiler
- 2
Arkadaşlar Sinyal işleme diye bir dal varmış internette Türkçe kaynak bulamadım bu dal nedir bana açıklarmısınız mesela uydudan gelen gizli sinyalleri bunla çözebilirmiyiz
Bu işler öyle yaş ile olmuyor. Her geçen gün yeni teknolojiler çıkıyor ve sürekli güncel kalman lazım. Tabi burada sormak istediğim konuyu ne kadar sürede kavrarım demek istemen sanırsam. İyi bir c ve c++ yazılımcısı olman için, en az 2-3 yıl güzel bir proje içinde çalışman lazım.sizce ben bu işleri kaç yaşına kadar öğrenebilirim
Mat ve fizik çalışman çok iyi ama ortalamaya takılman çok kötü. Kafanı notlarla yorma boş ver, sen iyi bir mat ve fizik öğrenmeye bak. Notların hep o ortalamada olur. Neden böyle diyorum. Bu işlerde mat ve fizik bahsettiğin ortalamanın üstünde. Eğer ortalama bazında hep devam edersen, en fazla 100 e gelirsin. Unutma ki artık teknoloji gelişti. Artık 100'ün üstüne çıkmalısın.hep çalışıyorum mat olsun fizik oksun o dersleri okulda görmediğim halde araştırıyorum mat ortalamam 99.6667 şuanda
C ve System programcıları derneğine "Kaan ASLAN" hocanın yanına git sorularını sor, istediğin bütün cevapları sana verecektir. Konuştuktan sonra buradan paylaşırsın. Orası eğitimde vermekte.öğrene bileceğim bir kaynak önerirmisiniz
Şu cümlenin ne kadar doğru olduğunu, ne kadar yerinde bir cümle olduğunu belirtmeden geçmek istemedim.Ağzına yüreğine sağlık.Eğer ortalama bazında hep devam edersen, en fazla 100 e gelirsin. Unutma ki artık teknoloji gelişti. Artık 100'ün üstüne çıkmalısın.