22 yaşındayım, Ankara da yaşıyorum.
Arduino uno ve mega modellerine sahibim. Yaklaşık 4 yıllık PIC geçmişim var. İlgi alanlarım; gömülü sistemler, ARM MCU, ev otomasyonu...
Raspberryi pi 2 modelini ev otomasyonu projemde yerel sunucu olarak kullanmayı planlıyorum.
Youtube kanalınıza zaten üyeyim.
Yaşım 21. Eskisehirde yaşıyorum okulumdan dolayı. Arduino uno r3 ve arduino nano klonlarına sahibim sadece. Linux sistemlerine ilgiliyim bilgisayarimda win10 ve kali linux birlikte çalıştırıyor. Eğer bir raspberry sahibi olabilirsem ona linux sürümlerini yukleyerek sadece onun uzerinden gitmeyi istiyorum. Ek olarak python da merak sıramın en üstlerindeki bir dil.
İskenderun'da yaşıyorum.
Arduino Uno ya sahibim.
Sistem Programlama , yazılım (C-C++,JAVA) , 3d printer, quadcopter ile ilgileniyorum
Elektrik Elektronik mühendisliğinde okuyorum.
Youtube kanalına üyeyim.
Teşekkür ederim.
Yas 23.eskisehirde ogrenciyim elektrik elektronik muhendisligi okuyorum arduino megam var bir cok arduino projesinde calistim simdi mekanum tekerli agv sistem tasarliyorum raspberrye yeni tasarimimda ihtiyacim var youtube kanalina abone oldum
23 yaşındayım. Isparta'da yaşıyorum.
Arduino UNO ve MEGA kullanıyorum. Henüz Raspberry ile tanışamadım.
İlgi alanlarım gömülü sistemler, elektronik, bağlama.
(Kanala zaten aboneyim.)
Arduino Uno' ya sahibim. Uno'yu ucuz ve hızlı ayarlanabilir olması nedeniyle tercih ettim. En begendigim Rasperry modeli zero; çünkü gerçekten çok küçük...
Yazılım, Akıllı Ev Sistemleri, Dağıtık Sistemler,
Youtube kanalına forum mailim ile abone oldum.
//Böyle güzel etkinliklerin devamı temennisiyle, teşekkürler...