Siz değerli üyelerimiz için her hafta çekiliş yapmayı planlıyoruz. Bu hafta 1 kişiye Raspberry Pi 2 hediye edeceğiz. Sizlerde ricamız yaptığınız arduino ve Raspberry projelerini forumumuzda paylaşırsanız aynı konuda yardım bekleyenler için kaynak yaratmış oluruz. Proje paylaşan üyelerimiz için süpriz hediyelerimiz de olacaktır..
Projelerinizi Elektrik-Elektronik Mühendisliği kategorisinde bulunan Geliştirme Kartları forumunundan yapabilirsiniz.
Çekilişe Katılma Şartları
Bu gönderi altına;
- Yaşınızı ve Yaşadığınız Şehri
- Sahip olduğunuz Arduino modelini ya da Raspberry modele sahip iseniz en beğendiginiz modeli ve nedenini yazınız.
- İlgi alanlarınızı yazınız. Örneğin; 3D printer, gömülü sistemler, yazılım, vb.
Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.Abone Olmak (Abone Oldum) (Abone olmayan kişiler çekilişe katılamayacaklar)
Yukarıda yazmış olduğum 3 maddeyi yazarak çekilişe sizlerde katılabilirsiniz. Çekiliş 10 Nisan başlamış olup 17 Nisan saat 23:59 da son bulacaktır. Bu saatten sonra yorum yazan üyelerimiz çekişe katılamayacaklar.
Eki Görüntüle 701
Yas 26, Bursa da yasiyorum.
Arduino uno modeline sahibim. Uzerindeki atmel atmega 328p-pu islemcisini cikarip devrelerimde kullaniyorum. Bu islemciyi kolay ve ucuza temin ediyorum. Arduino programliyorum ve ayni programla pic programlamis oldugumdan uno modelini tercih ediyorum.
Ilgi alanlarim micro 3 eksen cnc, 3d printer ve akilli ev, ofis aletleri tasarim uretim.
Youtube kanalina uye oldum.
30-karaman
Ardunio nano var. ilgi alanim yazilim
Pi2 istiyorum sebebi öğrencime verecegim
Kanala abone oldum. Rumuz: varganty
Merhaba Hasa GülenSiz değerli üyelerimiz için her hafta çekiliş yapmayı planlıyoruz. Bu hafta 1 kişiye Raspberry Pi 2 hediye edeceğiz. Sizlerde ricamız yaptığınız arduino ve Raspberry projelerini forumumuzda paylaşırsanız aynı konuda yardım bekleyenler için kaynak yaratmış oluruz. Proje paylaşan üyelerimiz için süpriz hediyelerimiz de olacaktır..
Projelerinizi Elektrik-Elektronik Mühendisliği kategorisinde bulunan Geliştirme Kartları forumunundan yapabilirsiniz.
Çekilişe Katılma Şartları
Bu gönderi altına;
- Yaşınızı ve Yaşadığınız Şehri
- Sahip olduğunuz Arduino modelini ya da Raspberry modele sahip iseniz en beğendiginiz modeli ve nedenini yazınız.
- İlgi alanlarınızı yazınız. Örneğin; 3D printer, gömülü sistemler, yazılım, vb.
Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.Abone Olmak (Abone Oldum) (Abone olmayan kişiler çekilişe katılamayacaklar)
Yukarıda yazmış olduğum 3 maddeyi yazarak çekilişe sizlerde katılabilirsiniz. Çekiliş 10 Nisan başlamış olup 17 Nisan saat 23:59 da son bulacaktır. Bu saatten sonra yorum yazan üyelerimiz çekişe katılamayacaklar.
Eki Görüntüle 701
YouTube Kanalınıza abone olup beğendim.21 yaşındayım. Gümüşhane de yaşıyorum Arduino MICRO
& Genuino MICRO ilgi alanım yazılım.
21 yaşındayım. Gümüşhane de yaşıyorum Arduino MICRO
& Genuino MICRO ilgi alanım yazılım.
Gümüşhane Üniversitesinde uygulama yapıtımız için yeni parçalar görmek ve keşif yapmak istiyorum.
YouTube Kanalınıza abone olup beğendim.