barisbalci
MB Üyesi
- Tepkiler
- 1
- Meslek
- Makine Mühendisliği
- Üniv
- Kastamonu Üniversitesi
Arkadaşlar selamün aleyküm. Ben makine mühendisliği 2.sinif öğrencisiyim. Ortalamam da an itibariyle 1.20 . Bu dönem aldığım 6 dersten de kaldım. Bütünlemelerde de geçemeyeceğim. Yaşım 22. Moralim alt üst. Ne yalan söyleyeyim su hayattan da bir ümidim kalmadı. Ailem her gün arıyor dönem başından beri derslerin nasıl diye yalan söyleye söyleye , ailemin yüzüne nasıl bakicam bilmiyorum. Arkadaşlara bile yalan söylemek zorunda kaliyom bazen. 😣 Genel olarak asosyal , içe dönük, konuşmayan bir insanım taaa küçüklüğümden beri.
Bahar dönemine toplam 12 alttan dersle giriş yapıcam.Ortalamada yerde. Fazla bir ders alamiyom. Okul da uzayacak. Ondan dolayı da moralim yerlerde.
Gelecek endişesini çok fazla yaşamaya başladım. Üniversiteyi bitirmek ayrı dert, bitmese ayrı dert. Bittikten sonra iş bulmak ayrı dert.
Eğer biraz sabredip, gayret edip çalışsaydım elbet böyle olmazdı. Üzerime yapışan bir tembellik hastaligi da var. Hayatımda bir yerde çalışarak tek kuruş kazanabilmisligim de yok. Üniversiteyi bırakamam , bırakırsam gidecek bir yerim de yok. Kykdan kredi alıyorum 25bin lirayı nasıl geri oducem şimdiden onu düşünmeye basladim. 😟😖
Ben şimdi ne yapmalıyım , neyi düzeltmeliyim? Hala bir umut varmidir?
Bahar dönemine toplam 12 alttan dersle giriş yapıcam.Ortalamada yerde. Fazla bir ders alamiyom. Okul da uzayacak. Ondan dolayı da moralim yerlerde.
Gelecek endişesini çok fazla yaşamaya başladım. Üniversiteyi bitirmek ayrı dert, bitmese ayrı dert. Bittikten sonra iş bulmak ayrı dert.
Eğer biraz sabredip, gayret edip çalışsaydım elbet böyle olmazdı. Üzerime yapışan bir tembellik hastaligi da var. Hayatımda bir yerde çalışarak tek kuruş kazanabilmisligim de yok. Üniversiteyi bırakamam , bırakırsam gidecek bir yerim de yok. Kykdan kredi alıyorum 25bin lirayı nasıl geri oducem şimdiden onu düşünmeye basladim. 😟😖
Ben şimdi ne yapmalıyım , neyi düzeltmeliyim? Hala bir umut varmidir?