Eğer atölye stajı için arıyorsan Parsat Piston diye Avcılarda bir firma var kesinlikle onu tavsiye ederim.Servisleri de olduğu için ulaşım sıkıntı değil. Stajersin diye köle gibi çalıştırmazlar. Bir şeyler de öğrenebilirsin. Çalışma saatlerine uymadın diye stajın da yanmaz.Hatta naylon bile yapabilirsin eğer istiyorsan.
@Maksut İnce kardeşim sakarya, kocaeli ve bursa gibi illerin organize sanayi bölgeleridne bulunan firmaları araştırmanı önerebilirim genelde çok büyük olmayan firmalardır ama iş öğrenebileceğin firmalardır aynı zamanda. Eğer marka haline gelmiş bir firmada staj yapmak istemiyorsan bunlara bakabilirsin gerekirse insan kaynaklarını arayıp birebir görüşebilirsin.
arkadaslar makine mühendisligi ögrencisiyim. bu yaz staj yapmam gerekiyor. istanbulda kendimi geliştirip birşeyler ögrenebilecegim bir yer arıyorum. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Arkadaslar makine muhendisligi son sinif ogrencisiyim. Bu yaz staj yapmam gerek ve istanbul anadolu yakasinda staj yeri ariyorum. 20 gun imalat ve 20 gun oryantasyon stajim bulunmaktadir. Yardimci olabilecek var mi?
Arkadaşlar merhaba
Ben Makine ikmal ve bakım-onarım atolyesinde staj yapıyorum
Dozer,greyder,kamyon gibi araçlar geliyor yani.
Nasıl bir staj defteri hazırlamam konusunda hiçbir fikrim yok.
Bu atolyelerde staj yapmış bir arkadaşım var mı?
Örnek staj defteri vs.
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Şimdiden teşekkür ederim.
2. Sınıf makine mühendisiyim , şehir farketmez sadece kendimi gelistirebilecegim bir yer ariyorum ,ancak büyük firmalar genelde akraba istiyolar yada naylon staj oneriyolar ve ben bunu istemiyorum ,bildiginiz bi yer varmi