- Tepkiler
- 2
- Meslek
- Çiftçi
- Üniv
- yok
herkeze merhaba arkadaşlar sizlere birkaç sorum olacak elimizde mevcut olan bi mısır slaj makinamız var fakat diğer modellere nazaran daha fazla güç gereksinimi var performansı düşük seviyede fabrikanın sitesine bakarsak gerek min. güç 100hp çalışma kapasitesi 50ton/saat olarak yazıyor genel olarak. biz 110 hp güç ile (makinaya ulaşan kaç bilmiyorum) saatte en fazla taş çatlasın 25ton anca yapabiliyoruz ki baya bi mazot düşmanı bi iş. ve diğer problemlerden biriside çok bilya dağıtıyor normal yuvarlak bilya mevcut içinde bunların yerine silindirik - mezura-makaralı rulman kullanabilirmiyiz birkaç katalog inceledim eksenel yüklere bilyalı rulman kadar dayanıklı olmadığı sonucuna vardım balans oluyor illaki onuda göz önünde bulunduralım. bu makinanın(sıra bağımsız mısır slaj makinası) internetten herhangi bi veri bulamadım animasyon blueprint tarzında bugün instagram sayfasında gördüğüm tersine mühendislikprogramıyla bu makinayı inceleyebilmek taramak optimize yada modifiye tasarım yapmak mümkünmüdür? noktalama işaretlerinde veya yazım hatalarım varsa k. bakmayın telefondan şarjım bitmek üzereyken oluşturuyorum konu. Teşekkür ederim