Çağla Kürekçi
MB Üyesi
- Tepkiler
- 4
- Meslek
- Bilgisayar Mühendisi
- Üniv
- Fırat Üniversitesi
Merhabalar, Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü 2.sınıf öğrencisiyim. Bu bölümü isteyen fakat üniversiteden çekinen arkadaşların bakış açılarını değiştirmek için ele aldığım konuya bir açıklama getirmem gerekirse, Fırat Üniversitesi köklü bir üniversite olup Mühendislik alanında üniversiteler arası 9. sırada yer almaktadır. Hocaların kaliteli olması ve bizden de aynı kalitede iş beklemesi bizimde iyi bir aday olmamızı destekler yönde. Ders içerikleri olarak çoğu üniversite Bilgisayar Mühendisliği adı altında Bilgisayar bilimi dersleri verirken,Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği dersleri vermektedir.
IEEE ders içeriklerini kontrol edip teknolojinin ilerlediği yerlere doğru ders koyulmasını istediği taktirde ders içerikleri de o yönde değişiyor. Hocalar kendi alanlarında oldukça başarılı ve gerçekten öğrenciye de onu aşılamak için uğraşıyorlar. Konu hakkında sorularınızı ve görüşlerinizi bekliyorum. Üniversiteli olmak isteyen gençlere, üniversiteli gençten kısa tanıtım bu olsa gerek.
IEEE ders içeriklerini kontrol edip teknolojinin ilerlediği yerlere doğru ders koyulmasını istediği taktirde ders içerikleri de o yönde değişiyor. Hocalar kendi alanlarında oldukça başarılı ve gerçekten öğrenciye de onu aşılamak için uğraşıyorlar. Konu hakkında sorularınızı ve görüşlerinizi bekliyorum. Üniversiteli olmak isteyen gençlere, üniversiteli gençten kısa tanıtım bu olsa gerek.