seymakizilkaya
MB Üyesi
- Tepkiler
- 0
Endustri muhendisligi is alanlari nedir? Bu bolum icin hangi universiteleri onerirsiniz? Son olarak bayanlara uygun bir meslek mi? Simdiden tesekkurler
Sizce Çukurova ün.De Türkçe olarak okunulabilinirmi?Meslekleri kadın erkek olarak ayırmak çok hatalı bir yaklaşım. Ancak şöyle cevap vereyim okuyan kadın sayısının erkek sayısına aşağı yukarı denk olduğu bir bölüm. Endüstri mühendisliği temel prensiplere görece yeni bir prensiptir diyebiliriz. Okuması diğer mühendislik dallarından daha kolay olduğu söylenir En azından benim çevremin bu konudaki görüşü bu.
Doğrudan alıntı yapıyorum:Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol., Üretim sistemleri,Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol., Stokastik Modelleme,Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol., Modelleme veLinki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.Yöntemleri, Yönetim ve Organizasyon,Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.,Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.,Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.,Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.,Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.Yönetimi,Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol., Girişimcilik veLinki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.,Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.gibi dersler görürler ve dolayısı ile çalıştıkları firmalarda bu tip konularla ilgilenirler. Günümüz de iş olanakları olmayan bir sektör kalmamış olabilir. Çünkü bir şirkete en çok kar sağlayan kişiler genellikle endüstri mühendisleridir. Bunun nedenini az önce alıntıladığım derslere bakarak da görebilirsin zaten .
Üniversite önerisine gelince puanının yettiği en yüksek üniversiteyi öneririm tabii ki. İstanbul ya da Ankara da okumak burs imkanları ve staj için sonsuza yakın alternatifin olacağından bir artı olabilir.