22 yaşındayım. Kayseri de yaşıyorum
Arduino uno r3 ü kullanıyorum.
Tasarım ve yapay zekaya karşı merakım var
Siz değerli üyelerimiz için her hafta çekiliş yapmayı planlıyoruz. Bu haftaLinki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.sponsorluğunda 1 kişiye dynArduino hediye edeceğiz. Sizlerde ricamız yaptığınız arduino projelerini forumumuzda paylaşırsanız aynı konuda yardım bekleyenler için kaynak yaratmış oluruz.
Projelerinizi Elektrik-Elektronik Mühendisliği kategorisinde bulunan Geliştirme Kartları forumunun alt forumu olan Arduino forumunda paylaşabilirsiniz.
Çekilişe Katılma Şartları
Bu gönderi altına;
- Yaşınızı ve Yaşadığınız Şehri
- Sahip olduğunuz Arduino modelini ya da birden fazla modele sahip iseniz en beğendiginiz modeli ve nedenini yazınız.
- İlgi alanlarınızı yazınız. Örneğin; 3D printer, gömülü sistemler, yazılım, vb.
Yukarıda yazmış olduğum 3 maddeyi yazarak çekilişe sizlerde katılabilirsiniz. Çekiliş 10 Kasımda başlamış olup 17 Kasım saat 23:59 da son bulacaktır. Bu saatten sonra yorum yazan üyelerimiz çekişe katılamayacaklar.
dynArduino Nedir
dnyARDUINO açık kaynak platformu ile proje geliştirmek isteyenlerin, deneylerini kolaylıkla yapabileceği bir eğitim setidir. dnyARDUINO üzerinde dahili olarak 2x16 karakter LCD, Üniversal motor sürücü, RGB LED, Düdük, BreadBoard, +5V ve +3.3V Güç Kaynağı, Butonlar ve Potansiyometre gibi birçok uygulama modülleri bulunmaktadır. Bu modüller, yeni başlayanlar veya ileri düzeyde uygulama geliştirmek isteyenler için özenle tasarlanmıştır.
Tak kullan özelliği sayesinde dnyARDUINO üzerine Arduino UNO, YUN, LEONARDO, ZERO ve ETHERNET geliştirme platformlarını kolaylıkla takabilir ve hemen uygulamalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Üzerinde bulunan Bread Board sayesinde, projenizde kullanmak istediğiniz özel sensörlerinizi veya komponentlerinizi dnyARDUINO ile kolayca adapte edebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.
İyi Forumlar !