- Tepkiler
- 87
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar selam , Çukurova Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisiyim , bu bölümde okumak isteyen arkadaşların kafasına takılan soruları cevaplayabilirim.
Teşekkür ediyorum. Araştırma yaparken diploma eki diye bir şey gördüm. Çevrenizde bundan faydalanıp yurtdışında çalışan var mı?Merhabalar , Çukurova Üniversitesi , elektronik tabanlı alanlarda ne yazık ki iyi değil , elektrik tabanlı derslerin hocaları alanında uzmanlar diyebilirim.Teknik dersler 2.sınıftan itibaren devam ediyor , ancak ben sizin yerinizde olsam Eskişehiri tercih ederdim.
haberleşme alanında ne gibi iş imkanları var?
Evet yurtdışında bu şekilde çalışan arkadaşlarım mevcut.Teşekkür ediyorum. Araştırma yaparken diploma eki diye bir şey gördüm. Çevrenizde bundan faydalanıp yurtdışında çalışan var mı?
Ben odtu fizik bolumu istiyorum, ama yurtdisi imkanlari falan olmali istedigim bolumun ,odtu fizigi bitirince napacagimi bilmiyorum ve cevremdekiler genelde ogretmen oluyor , cukurova elektrik elektronik de olabilir ama cok kararsizim sence hangisiArkadaşlar selam , Çukurova Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisiyim , bu bölümde okumak isteyen arkadaşların kafasına takılan soruları cevaplayabilirim.