autocad 2013 ün creak dosyasını nerden bulabilirin.kurulumu yaptım activation yapamiyorum
ozkanyldrm MB Üyesi Kayıt 18 Ağustos 2016 Mesajlar 14 Tepkiler 2 Yaş 31 Meslek elektrik elektronik mühendisi Üniv gaziosmanpaşa üniversitesi 18 Ağustos 2016 #1 autocad 2013 ün creak dosyasını nerden bulabilirin.kurulumu yaptım activation yapamiyorum
Abdüssamet Karış MB Üyesi Kayıt 9 Temmuz 2016 Mesajlar 48 Tepkiler 53 Meslek Makine Mühendisi Üniv Sakarya Üniversitesi 22 Ağustos 2016 #2 Autodesk öğrencilere ücretsiz program imkanı sunuyor. Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol. sitesindeki Autocad'in de dahil olduğu bu yazılımları ücretsiz olarak,yanlış bilmiyorsam öğrenciler 3 yıl lisanslı kullanabiliyor.Faydalanmanızı tavsiye ederim
Autodesk öğrencilere ücretsiz program imkanı sunuyor. Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol. sitesindeki Autocad'in de dahil olduğu bu yazılımları ücretsiz olarak,yanlış bilmiyorsam öğrenciler 3 yıl lisanslı kullanabiliyor.Faydalanmanızı tavsiye ederim
Konu sahibi Konu sahibi ozkanyldrm MB Üyesi Kayıt 18 Ağustos 2016 Mesajlar 14 Tepkiler 2 Yaş 31 Meslek elektrik elektronik mühendisi Üniv gaziosmanpaşa üniversitesi 23 Ağustos 2016 #3 yardımınız için teşekkür ederim
Abdüssamet Karış MB Üyesi Kayıt 9 Temmuz 2016 Mesajlar 48 Tepkiler 53 Meslek Makine Mühendisi Üniv Sakarya Üniversitesi 23 Ağustos 2016 #4 Rica ederim