bjorke07
MB Üyesi
- Tepkiler
- 0
- Meslek
- Elektrik ve Elektronik Mühendisi
- Üniv
- -
Merhaba, yeni mezun elektrik-elektronik mühendisiyim. Gömülü sistemler ve pcb tasarımına yakın alanlarda stajlarımı gerçekleştirdim, stajyer olarak 1 yıla yakın tecrübemin 6-7 ayı bu alan üzerinde geçti, diğeri de teknik servis üzerine olunca alışkanlığım kart tasarımı, onarımı ve gomulu sistem projeleri uzerinde gerceklesti. PIC ve ARM projeleri gelistirdim. Ancak alanıma yakın işler sadece marmara bolgesindeki sanayi şehirlerinde, fabrikalarda veya büyük ölçekli şirketlerde rahat bulabileceğim işler. Ben bu şehirlerde yaşamak istemiyorum açıkçası, birkaç yıl tecrübe kazanmak için katlanırım en fazla. Benim evime 11-12 saat uzaklıkta şehirler bunlar. Yeni evim olmasını da istemiyorum antalya'da veya çevre illerde şansımı denemek istiyorum. Hazır önümde bomboş bir 4-5 ay varken bu boşluğu yeni bir alanda şansımı deneyerek harcamak istiyorum. Ofislerde, ufak çaplı işletmelerde ve/veya freelance/home office olarak yapılabilecek, şunu öğrenmelisin dediğiniz alanlar nelerdir, java(takip ettigim ilanlarda başı çekiyor), webmaster, network isleri vesaire. İngilizce seviyem oldukca iyi, freelance olayina sadece yerli piyasadan da bakmak istemiyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum.