kenshin MB Üyesi Kayıt 13 Eylül 2017 Mesajlar 8 Tepkiler 4 Yaş 26 Üniv İst. Aydın Üni. Mak. Müh. 14 Eylül 2017 #1
C Crocs MB Üyesi Kayıt 30 Mayıs 2017 Mesajlar 53 Tepkiler 9 Yaş 32 Üniv YTÜ 15 Eylül 2017 #2 bu video biraz saçma olmuş bana göre. Dini korkutmacalar gibi bir şey olmuş. İçeriğindeki bazı sözde iddialar ise saçmalıktan ibaret
bu video biraz saçma olmuş bana göre. Dini korkutmacalar gibi bir şey olmuş. İçeriğindeki bazı sözde iddialar ise saçmalıktan ibaret
Konu sahibi Konu sahibi kenshin MB Üyesi Kayıt 13 Eylül 2017 Mesajlar 8 Tepkiler 4 Yaş 26 Üniv İst. Aydın Üni. Mak. Müh. 17 Eylül 2017 #3 Crocs demiş ki: bu video biraz saçma olmuş bana göre. Dini korkutmacalar gibi bir şey olmuş. İçeriğindeki bazı sözde iddialar ise saçmalıktan ibaret Hepsini görüntüle... Dostum ben bir ateist olarak karadeliklerin içi,ndeki cehnnem fikrini vb. kısımları izlemeden kapattım. Giriş kısmı güzel bence
Crocs demiş ki: bu video biraz saçma olmuş bana göre. Dini korkutmacalar gibi bir şey olmuş. İçeriğindeki bazı sözde iddialar ise saçmalıktan ibaret Hepsini görüntüle... Dostum ben bir ateist olarak karadeliklerin içi,ndeki cehnnem fikrini vb. kısımları izlemeden kapattım. Giriş kısmı güzel bence