sssalihkaya
MB Üyesi
- Tepkiler
- 12
- Meslek
- ÖĞRENCİ
- Üniv
- Uludağ Üniversitesi
arkadaşlar ing hazılrık okudum. 1. sınıfım bu yıl. sene sonu 3.5 ortalama ile ytü ye gecmeyi düşünüyorum öneri istiyorum
Hayat sizin hayatınız,bunu gözönünde bulundurarak yaşarsanız size çok faydası olacaktır.Tesekkurler stressiz gecirmeye calisiyorum ama insallah okul zamani calisirim
Hocam bende trakya üniversitesinden istanbul üniversitesine yatay geçiş denicem bu sene hazırlıgım boş zamanlarımda yatay geçişi araştırıyorum.Vaybe bunu bn taaaa ne zamandn yazmistim. 3.60 ort yaptim
Güzelce tatil yap yanında güzelce ingilizce öğren. Yil başladığında her gün derslerini gözden geçir.arkadaşlar ing hazılrık okudum. 1. sınıfım bu yıl. sene sonu 3.5 ortalama ile ytü ye gecmeyi düşünüyorum öneri istiyorum
Anladım dedğiniz gibi yapmayı planlıyorum teşekkürler tavsiyeniz için. Sizce zorma 3.7 3.6 ortalama yapmakGüzelce tatil yap yanında güzelce ingilizce öğren. Yil başladığında her gün derslerini gözden geçir.
Hocam ben de egeden geçmek istiyorum ytü'ye . Sizce 3.3 falan yeterli olur mu ve nasıl çalıştınız biraz daha bilgi verir misiniz ?Vaybe bunu bn taaaa ne zamandn yazmistim. 3.60 ort yaptim
teşekkür ederimmatematik fizik ve kat sayısı yüksek derslerle daha fazla olmak üzere iyi güzel ve verimli bir şekilde çalış 3.5 i gecersin rahatlıkla benimki 1.sınıfın soununda 3.7 idi
ytü ye geçtin mivay be okulu 3,59 ile bitirdim ve iyi bi yerde tasarım mühendisi olarak çalışıyorum Allahım şükürler olsun.
geçmedim. iyiki geçmemişim diyorum ama bunu okuyan arkadaşlara tecrübe olsun. geçip düzeninizi tekrar bozmayn.ytü ye geçtin mi
tasarım mühendisi olarak neler yapıyorsun ve ne uzerine tasarımlar ?geçmedim. iyiki geçmemişim diyorum ama bunu okuyan arkadaşlara tecrübe olsun. geçip düzeninizi tekrar bozmayn.
havacılıktasarım mühendisi olarak neler yapıyorsun ve ne uzerine tasarımlar ?