Ahmet enerji
MB Üyesi
- Tepkiler
- 0
- Üniv
- Batman üniversitesi
Ben de katılmak isterim
Merhaba ben daha önceden erciyes üniversitesi için gerekli konuyu açtım acaba bölümünüzü ve isminizi verirmisiniz erciyes üniversitesi konusunda eklemem için.bende katılmak istiyorum
ben salih elektrik elektronik mühendisliğinde ookuyorumMerhaba ben daha önceden erciyes üniversitesi için gerekli konuyu açtım acaba bölümünüzü ve isminizi verirmisiniz erciyes üniversitesi konusunda eklemem için.
Bende katilmak istiyorum
necmettin erbakan üniversitesinde bende böyle bir toplulukta çalışmak isterim
Ben de katılmak isterim
bende katılmak istiyorum
Mühendis Beyinler Öğrenci Kulüpleri forumu için erişim yetkisi verildi.Bende katılmak istiyorum. Karabük Üniversitesi için.
Yok hayır şuan planlaması yapılıyor. İlgili kategoriden konuları takip edebilirsiniz.Şimdi geç mi kaldık ?
Bende katılmak istiyorum
Bende katılmak istiyorum
Ben de katılmak istiyorum Celal Bayar Ünüversitesi için
Mühendis Beyinler Öğrenci Kulüpleri forumu için erişim yetkisi verildi.bende
bende katılmak istiyorum
Ondokuz mayıs üniversitesi bende katılmak istiyorum istiyorum
Ders programım 2. dönem için biraz yoğun ama bende Gaziantep'ten destek olurum. Hiç olmazsa Gaün'de tanıtımını yaparım afişler falan, ne kadar çok beyin , o kadar çok fikir. Planımı ayarlayabilirsem daha da etkin olabilirim belki. Ama önce insanların ilgilisini çekecek kriterler düşünülmeli.
İstanbul Üniversitesindeyim. Ben de katılmak istiyorum.
Mühendis Beyinler Öğrenci Kulüpleri forumu için erişim yetkisi verildi.katılmak istiyorum
Tüzüğün son haline gelmesini bekliyoruz, zaten zamanımız daha çok, beyin fırtınasına devam.Son durum nedir ?