Burhan.Demirci
MB Üyesi
- Tepkiler
- 3
- Meslek
- Enerji Sistemleri Müyendisi
- Üniv
- Gazi Üniversitesi
" Tez " bölümü de açılmalı konu ve yardımlaşma için.
İyi fikir. https://www.muhendisbeyinler.net/forum/kategori/tez-tartisma-bolumu.198/" Tez " bölümü de açılmalı konu ve yardımlaşma için.
Sanırım ilgilenen arkadaşın dalgınlığına geldi. Bundan sonra daha dikkatli olurlar@Oğuzhan Mallı Bey, Instagram sosyal paylaşım sitesinde Mühendis Beyinler'de yazılan bazı yazıların yazarın adı kullanılmadan yazıldığını farkettim. Bu konu ile alakalı neler yapılabilir? Yani ismi yazmamanın özel bir sebebi mi var yoksa Instagram ile ilgilienen yönetici arkadaşın dalgınlığına mı gelmiş? öğrenmek isterim.
Şaka tabi kazitmak yokAnlık chat olmalı, burdan birinin üstüne tıklayarak arkadaş ekleyebilmeli ve siz değerli yöneticilere rapor edebilmeli, her kişiye verilen bir güvenilirlik puanı olmalı. Mesela 0'ın altında olan anlık chatte konuşamamalı aynı zamanda bir kisi 20 dk icinde 3 rapor alirsa, sistem tarafindan otomatik ornegin 3 günlük chatten engellemeli. Tabi birde şu var söylemesi kolay, yaparsanız bunları inanin belki facebook gibi her telefonun parçası olan bir uygulama haline gelir. Eğer farklı fikirler isterseniz, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım, tabi sizin ikonun altina ismimi kazitmak sartiyla.
Söyledikleriniz yapılabilir şeyler. Yalnız toplu chat forum mantığına zarar verir. PAylaşılan bilgiler uçup gider. Burada amaç kaynak oluşturmaktır.Anlık chat olmalı, burdan birinin üstüne tıklayarak arkadaş ekleyebilmeli ve siz değerli yöneticilere rapor edebilmeli, her kişiye verilen bir güvenilirlik puanı olmalı. Mesela 0'ın altında olan anlık chatte konuşamamalı aynı zamanda bir kisi 20 dk icinde 3 rapor alirsa, sistem tarafindan otomatik ornegin 3 günlük chatten engellemeli. Tabi birde şu var söylemesi kolay, yaparsanız bunları inanin belki facebook gibi her telefonun parçası olan bir uygulama haline gelir. Eğer farklı fikirler isterseniz, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım, tabi sizin ikonun altina ismimi kazitmak sartiyla.
Bunun konusunu açayımMerhaba forumu seviyorum ve çok faydalı buluyorum.Ama biraz da eğlenceli hale katsak bu işi mesela mühendislik ile ilgili güzel filmler bulup izlesek foruma film önersek sanki öğrenmenin yanında eğlenmek de fena olmaz.
Bina Otomasyon SistemleriMerhaba,
Çok güzel bir platform.
Fakat her yerde olduğu gibi burada da BİNA OTOMASYONU ile ilgili bir şey yok. Bu konu bir karma mühendislik alanı aslında. İlk mekatronik bölümleri açılmaya başladığında biraz ümitlenmiştim ama onlarında robottan başka bir işle uğraşmadığını görünce tüm ümitlerim (ülkem adına) yıkıldı. Böyle bir başlık açarsanız "Bina Otomsyon Sistemleri" destek vermek, katkı sunmak isterim.
Saygılar.
özür dilerim, forum kurallarına bakınca oradan buldummerhaba, kayıt olur olmaz konu açmak istedim aceleci davrandığım için midir anlayamadım, konu nasıl açılır, nereden açılır bulamadım. Nereye yazacağımı da bilemedim. Noktalama işaretlerini gelince Türkçem 0 o konuda kusura bakmayın.