Konu hakkında bilgim yok ama eğer yan dalı elektrik yaparsanız olabilir.Makina Mühendisliği okuduktan sonra elektrikte yüksek lisans yapabilir miyiz?
Teknik Üniversiteside okumak daha iyi bi de üniversitelere bakarken nerde kendini daha iyi geliştirebilirsin ona bak teknoparkı olan üniversitelere de bak derin Çukurova gibi teknoparktaki şirketlerle iş yapabilirsin orada isteğin bir projeyi gerçekleştirmek biraz daha iyi olabilir benim düşüncem o yönde tabiKardeşım her muhendıslıkte çok mezun var açıkçası ktu de falan eem tutmuyo bılgısayar belkı tutar bı sansı var ama makıne tutuyo baska da teknık olmayan unıversıteye gıtmek ıstemıyorum ne yapsam ya
ege,dokuz eylül ve ızmir yüksek teknoloji üniversiteleri nasılTeknik Üniversiteside okumak daha iyi bi de üniversitelere bakarken nerde kendini daha iyi geliştirebilirsin ona bak teknoparkı olan üniversitelere de bak derin Çukurova gibi teknoparktaki şirketlerle iş yapabilirsin orada isteğin bir projeyi gerçekleştirmek biraz daha iyi olabilir benim düşüncem o yönde tabi