- Tepkiler
- 213
- Meslek
- Makine Yüksek Mühendisi
- Üniv
- KTÜ, Marmara Üniversitesi
Blog sayfamızda daha önce yayınladığımız Piccolo CNC nasıl yapılır anlatmıştık. Burada sizler için solidworks ve Autocad formatların da yeniden derledik. Sorularınız ve görüşlerinizi bu sayfa üzerinden yapabilirsiniz. Zamanım oldukça tüm sorularınıza cevap vermeye çalışacağım.
Piccolo CNC hakkında blogda daha önceden yazı hazırladık. Ayrıntılı bilgilerin çoğunu blogda verdik. Aynı bilgileri buraya ekleyip anlam karmaşası yapmak istemedim. Onların linklerini hemen bu yazı altında bulabilirsiniz.
1) Mini CNC Yapımı-Piccolo
2) Piccolo CNC Nasıl Yapılır
Bazı aşamaları yapabilmeniz için katı modelleme – çizim ve devre tasarım programları hakkında bilginiz olduğunu varsayarak, fazla detaya yer verip anlatımı zorlaştırmak istemedim. Daha önce hiç Arduino veya Processing IDE ile uğraşmamış olanlar, bu konuda birkaç pratik yaptıktan sonra bu projeye başlamanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
Sitemizdeki dosyaları indirip inceleme yapmanız ve kısa videolar ile konuyu anlamanız arayüz kontrolünde sizlere kolaylık sağlayacaktır.
Proje için gerekli dosya ve kodlar:
Piccolo CNC nasıl yapılır PDF indirmek için tıklayınız. (Bu PDF Blogda ki yazının kopyasıdır)
Aşağıda da Piccolo CNC hakkında video bulunmaktadır.
Sizler için derlediğimiz Solidworks ve Autocad dosyaları:
Piccolo-CNC-v1 için dosyaları bu linkten indiriniz:
Piccolo-CNC-v1.1 için dosyaları bu linkten indiriniz:
rar şifreleri : muhendisbeyinler.net
Piccolo CNC v1 ve v1.1 olmak üzere 2 farklı tasarım bulunmaktadır. Elektriksel ve yazılımsal olarak aralarında bir fark bulunmamaktadır.
Çizimlerin oluşturulmasında bizlere yardımcı olan Arda Mert Poslu ve Cengiz Zafer arkadaşlarımıza Teşekkür ederim.
Yakında montaj videosu ekleyeceğiz takip etmeye devam edin...
Piccolo CNC hakkında blogda daha önceden yazı hazırladık. Ayrıntılı bilgilerin çoğunu blogda verdik. Aynı bilgileri buraya ekleyip anlam karmaşası yapmak istemedim. Onların linklerini hemen bu yazı altında bulabilirsiniz.
1) Mini CNC Yapımı-Piccolo
2) Piccolo CNC Nasıl Yapılır
Bazı aşamaları yapabilmeniz için katı modelleme – çizim ve devre tasarım programları hakkında bilginiz olduğunu varsayarak, fazla detaya yer verip anlatımı zorlaştırmak istemedim. Daha önce hiç Arduino veya Processing IDE ile uğraşmamış olanlar, bu konuda birkaç pratik yaptıktan sonra bu projeye başlamanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
Sitemizdeki dosyaları indirip inceleme yapmanız ve kısa videolar ile konuyu anlamanız arayüz kontrolünde sizlere kolaylık sağlayacaktır.
Proje için gerekli dosya ve kodlar:
Piccolo CNC nasıl yapılır PDF indirmek için tıklayınız. (Bu PDF Blogda ki yazının kopyasıdır)
Aşağıda da Piccolo CNC hakkında video bulunmaktadır.
Sizler için derlediğimiz Solidworks ve Autocad dosyaları:
Piccolo-CNC-v1 için dosyaları bu linkten indiriniz:
Piccolo-CNC-v1.1 için dosyaları bu linkten indiriniz:
rar şifreleri : muhendisbeyinler.net
Piccolo CNC v1 ve v1.1 olmak üzere 2 farklı tasarım bulunmaktadır. Elektriksel ve yazılımsal olarak aralarında bir fark bulunmamaktadır.
Çizimlerin oluşturulmasında bizlere yardımcı olan Arda Mert Poslu ve Cengiz Zafer arkadaşlarımıza Teşekkür ederim.
Yakında montaj videosu ekleyeceğiz takip etmeye devam edin...
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: