- Tepkiler
- 87
- Meslek
- Öğrenci
Birde forum da üyeler için bir beyin fırtınası ortamı oluşturabilir , Sohbet paneli olabilir.
Anlık toplu chat mi? yoksa facebook gibi konuşma pencereleri mi? Facebookta arkadaşlarınız online ise konuşma pencerelerinden konuşabiliyorsunuz. Aynı sistem burada da var ama aktif etmedik. yine Sağ tarafta arkadaş listesi oluyor. Facebookun bire bir aynısı.Birde forum da üyeler için bir beyin fırtınası ortamı oluşturabilir , Sohbet paneli olabilir.
Yalnız anlık chat'in kontrolü zor olabilir. Her an birilerinin kontrol etmesi gerek. Küfür eden, argo terim kullanan elbet olacaktır. Chat kavramı forum mantığına ters geliyor zaten. Beyin Fırtınası diye bir forum oluşturalım yine oradan mesaj bölümünden iletişimde bulunabilir.anlık toplu chatte olabilir.
Merhabalar, daha önceden eklendi istediğiniz kategoriler sanırım gözünüzden kaçtı. Forum günlük olarak takip edilmektedir.Metalurji Ve Malzeme mühendisliği ile ilgili konu önerileri istemiştiniz hem mesajınızı alıntıladım hem öneriler kısmına konu açtım ancak haftalar geçti sonuç yok siteyle ilgilenilmiyor. Site ile biraz daha yakından ilgilenilmesi gerektiğini düşünüyorum
Merhabalar, çok fazla mühendislik bölümü açtık, gerekli ilgi duyulur ise o bölümüde açacağız yakında.su ürünleri mühendisliğini eklerseniz güzel olur sanki
En üstte olması görüntü bakımından hoş olmaz. İlerleyen dönemlerde cevap yaz butonunu ekleyebiliriz.Cevap yazma bölümünün en altta olması yerine en üstte veya en üstte bir köşede cevap yaz butonu ile kısa yoldan cevap yazma kutucuğuna erişim olursa daha kullanışlı olabileceğini düşünüyorum.
Merhabalar kısa zaman içerisinde bu bölümü de ekleyeceğiz. Bildirim için teşekkür ederiz.yeni üyeoldum güzel site fakat mühendislikler içinde metalürji ve malzeme mühendisliğini bulamadım üzüldüm
Merhabalar forumumuza hoş geldiniz. Forum yazılımız çok güzel bende beğeniyorum. Klasik forumlar gibi değil. Daha esnek ve sosyal görünüme sahip. Çok fazla imkan bulunmakta. Çoğu modül şuan pasif. İlerleyen zamanlarda daha da geliştirmeyi planlıyoruz.Forumdan ve forumun işleyiş sisteminden gerçekten çok memnunum, harika bir sistemde ilerliyorsunuz, tebrikler Tabii ki forum çok daha gelişebilir, forumu her yönüyle incelemek gerekir. İnşaat Mühendisliği ve birkaç mühendislik bölümlerinin alt alanlarında ek forumlar yer almamakta, bölümler eklenecek mi? Mühendislik öğrencisi olduğumdan dolayı bu bölümleri oldukça aktif kullanmayı; bilmediğim, araştırdığım ve merak ettiğim her konu hakkında sorular sormayı ve tecrübelendiğim konular hakkında tavsiyeler, öneriler vermeyi planlıyorum.
Öneriniz için teşekkür ederiz. Değerlendirmeye alacağız.Sosyal Ağlar kategorisi açılıp alt forumlara Facebook, Twitter, LinkedIn, Freelyshout bölümleri eklenebilir.
Tabi açalım en kısa zamanda.c# bölümü açılması yararlı olabilir.
TeşekkürlerTabi açalım en kısa zamanda.