sssalihkaya
MB Üyesi
- Tepkiler
- 12
- Meslek
- ÖĞRENCİ
- Üniv
- Uludağ Üniversitesi
30 watt soğtma yapmak istiyorum fan -kanatçık bir türlü yapamadım yardmcı olabilicek var mı
Neyi soğutacagini, nasıl soğutacagini soylersen yardımcı olabilirim.30 watt soğtma yapmak istiyorum fan -kanatçık bir türlü yapamadım yardmcı olabilicek var mı
hocam fana gerek kalmadı peltier le soğutacağımNeyi soğutacagini, nasıl soğutacagini soylersen yardımcı olabilirim.
Mantıklı degil ama siz bilirsiniz.hocam fana gerek kalmadı peltier le soğutacağım
aslında evet, sadece peltier yetmiyor peltier +heat sinkMantıklı degil ama siz bilirsiniz.
çok teşekkür ederim hocam varol, şimdilik peltier in ısıl analizinde zorlanıyorum. heat sink için design explorer kullandım ayarladım. fakat bu peltier meselesi çok sıkıntıymış bilginiz var mıSenin bu aradigin tasarımı daha evvel yapan ve makale haline getiren biri vardi. Daha once okumuştum. Bulabilirsem seninle paylaşırım. Zaten buraya be istedigini hangi chip uzerine nasil bir sink koyacağını v.s. yazarsan ben tasariminda yardımcı olurum.
1 -çok teşekkür ederim hocam varol, şimdilik peltier in ısıl analizinde zorlanıyorum. heat sink için design explorer kullandım ayarladım. fakat bu peltier meselesi çok sıkıntıymış bilginiz var mı
hocam 3. dosyayı açamadım teşekkür ederim1 -Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.
2 -Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.
3 -Linki görmek için izniniz yoktur Giriş yap veya kayıt ol.(SAYFA - 173)
Bu makaleleri de incelemeni tavsiye ederim.
3. dosya için SpingerLink den okul e-mail adresin ile bağlanıp şu başlığı arat "hocam 3. dosyayı açamadım teşekkür ederim
teşekkürler hocam tamamdırThermal Analysis and Performance Evaluation of Peltier Module