Hasan Dumanlı
MB Üyesi
- Tepkiler
- 15
- Meslek
- makina mühendisi
- Üniv
- selçuk üniversitesi
2 SORUM VAR........YARDIMCI OLABİLECEK????
Merhabalar, mobilden mi kullanıyorsunuz yoksa masaüstü mü? Yavaş derken sorun neydi? Merak ettimkolay gelsin.
az once olmadi site biraz yavas. Kolay gelsin
mobilden kullanıyorum. bir iletiyi duzenlerken ve fotograf yuklerken sıkıntı yaşıyorum. Duzenle seçeneğine tıkladığımda oldukca uzun bekliyorum, fotograf yüklerken de aynı şekilde.Merhabalar, mobilden mi kullanıyorsunuz yoksa masaüstü mü? Yavaş derken sorun neydi? Merak ettim
Mobilden kullanırken aynı sorunları bende yaşıyorum.mobilden kullanıyorum. bir iletiyi duzenlerken ve fotograf yuklerken sıkıntı yaşıyorum. Duzenle seçeneğine tıkladığımda oldukca uzun bekliyorum, fotograf yüklerken de aynı şekilde.
mobilden kullanıyorum. bir iletiyi duzenlerken ve fotograf yuklerken sıkıntı yaşıyorum. Duzenle seçeneğine tıkladığımda oldukca uzun bekliyorum, fotograf yüklerken de aynı şekilde.
Ben hep PC sürümden kullanıyordum. Normalde diğer sitelerin ortalamasına göre çok hızlıdır sitemiz. Mobil sürümde böyle sorun olduğunu bilmiyordum. 1 yıldır hiç geliştiremedik. Tarayıcılar güncelleme aldıkça sanırım bizim kodlar ile uyumsuzluklar başladı. Teşekkür ederim geri dönüş için. Sorunu en kısa zamanda çözmeye çalışacağız.Mobilden kullanırken aynı sorunları bende yaşıyorum.