Şimdi uzay araçları vs. fizik prensipleri ile çalışan yol alan araçlardır. ( Akışkanlar Mekaniği, Termodinamik, Aerodinamik, Roket bilimi vs.) gibi birçok disiplinin bir araya geldiği konuların ürünüdür. Tabi bunların temelinde calculus, diferansiyel denklemler gibi ileri matematik konuları vardır. Öğrenmek istediğiniz nedir tam olarak.Uzay araclarinda ne tur matematik kullanilir aciklar misiniz lutfen
Matematikle ilgili olan bana lazim yani hangi matematiksel islemler veriler kullanilmis onu bilmek istiyorimŞimdi uzay araçları vs. fizik prensipleri ile çalışan yol alan araçlardır. ( Akışkanlar Mekaniği, Termodinamik, Aerodinamik, Roket bilimi vs.) gibi birçok disiplinin bir araya geldiği konuların ürünüdür. Tabi bunların temelinde calculus, diferansiyel denklemler gibi ileri matematik konuları vardır. Öğrenmek istediğiniz nedir tam olarak.
Ögrenciyim henuzMesleğin nedir
Bir de sizden bir şey daha rica edebilir miyim ben bu bilgilere hangi kaynaklardan ulasabilirim ya da uzay araclarinda kullanilan matematigin anlatildigi bir kaynak ya da kitap mevcut mudurŞimdi uzay araçları vs. fizik prensipleri ile çalışan yol alan araçlardır. ( Akışkanlar Mekaniği, Termodinamik, Aerodinamik, Roket bilimi vs.) gibi birçok disiplinin bir araya geldiği konuların ürünüdür. Tabi bunların temelinde calculus, diferansiyel denklemler gibi ileri matematik konuları vardır. Öğrenmek istediğiniz nedir tam olarak.
Direkt uzay araçlarında kullanılan matematik diye bir şey yok, arkadaşlarında belirttiği gibi bir sürü konu mevcut uzay araçlarında, bunların hesabı için integral, diferansiyel denklemler vs. gibi konuları bilmen gerekmekte.Bir de sizden bir şey daha rica edebilir miyim ben bu bilgilere hangi kaynaklardan ulasabilirim ya da uzay araclarinda kullanilan matematigin anlatildigi bir kaynak ya da kitap mevcut mudur
Peki önereceginiz kaynak kitap ya da baska bir sey var miDirekt uzay araçlarında kullanılan matematik diye bir şey yok, arkadaşlarında belirttiği gibi bir sürü konu mevcut uzay araçlarında, bunların hesabı için integral, diferansiyel denklemler vs. gibi konuları bilmen gerekmekte.
Peki önereceginiz kaynak kitap ya da baska bir sey var mi