Evet 5-6 yıl sonrası için konuşmak belki doğru değil ama şimdi 3500 TL ne kadar iyiyse,o zamanın şartlarında verecekleri para da o kadar iyi olacak...Benim anlamadığım neden her kaynak farklı bir rakam söylüyor? Madem 3000 dolar civarı öngörülüyor neden Akkuyu Nükleer A.Ş. yi arayıp sorduğumda kendini yetkili olarak nitelendiren kişi 1.derece mühendis maaşıyla eşdeğer dedi? Şartları doğru düzgün ortaya koysalar bizde ona göre karar versek çok daha iyi olur(tabi mülakatı geçebilirsek).
Dediğiniz gibi bu eğitimi tamamlayabilmek elbette güzel bir başarı ancak sonradan karşılığını alamamak insanın zoruna gider.Benim bu eğitim olanağına başvurma sebebim bu zaten;okuduğum bölümü (Hacettepe Ünv. Otomotiv Müh.) bitirdikten sonra yaptığım işin karşılığını alamama endişem var çünkü Türkiye'deki mühendislerin %90'ı bu şekilde.Ayrıca eğitimini aldıkları işle alakasız mesleklerde çalışıyorlar.Mülakatta uygun bir an olursa bu konuyu yerinde bir dille soracağım.
Cevabınız için de teşekkür ederim Oğuzhan Bey.İyi çalışmalar...
Dediğiniz gibi bu eğitimi tamamlayabilmek elbette güzel bir başarı ancak sonradan karşılığını alamamak insanın zoruna gider.Benim bu eğitim olanağına başvurma sebebim bu zaten;okuduğum bölümü (Hacettepe Ünv. Otomotiv Müh.) bitirdikten sonra yaptığım işin karşılığını alamama endişem var çünkü Türkiye'deki mühendislerin %90'ı bu şekilde.Ayrıca eğitimini aldıkları işle alakasız mesleklerde çalışıyorlar.Mülakatta uygun bir an olursa bu konuyu yerinde bir dille soracağım.
Cevabınız için de teşekkür ederim Oğuzhan Bey.İyi çalışmalar...
Son düzenleme: