Arama Sonuçları

1. Eyup.klarslan

Hangi mühendisliği hangi uniyi sececegim

ANADAL Bilgisayar Mühendisliği ,Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği ,Elektrik Mühendisliği Endüstri Mühendisliği, Uzay Mühendisliği de bu kategoriye dahil.. Not:daha bir çok mühendislik dalı var bunlar sadece bir kaçı.
  2. Eyup.klarslan

Uçak Mühendisliğimi Makine Mühendisliği mi

Uçak mühendisliği makine mühendisliğinden ayrılmış bi dal olarak söylüyorum eğer uçaklara ilginiz varsa hiç tereddüt etmeden seçebilirsiniz.. Eğer sadece uçaklara değilde çoğu makineye ,elektronik alete ilginiz varsa makine mühendisliğine yönelebilirsiniz.. Eğer şehir dışı imkanı yoksa Kemal...
  3. Eyup.klarslan

itü uçak, uzay, elektrik kararsızım

Cevap tarihi biraz geç ama diğer arkadaşlar sebeplensin diye söylüyorum.. Uzay mühendisliği uçak mühendisliğinin yaptığı her işi yapabilir kısaca uzay mühendisliği uçak mühendisliğini de içine alan bir mühendislik dalıdır. İş bulma olasılığı da daha yüksektir..Bence geçme tabi eğer daha vakit...
  4. Eyup.klarslan

Uçak Mühendisliği hakkında yorumlar

Ben itunun ilk 10binden öğrenci aldığı bir bölümün iş bulma olasılığının düşük olduğuna inanmıyorum... Ayrıyaten uçak mühendisliği sadece uçak yapımında değil bakım ve onarımı da içine alan bir bölüm. Gerek hava yolu şirketleri olsun ( Türk hava yolları, pegasus...) Gerekse thei thai ve aselsan...
Yukarı Alt