Arama Sonuçları

1. Mining Engineer

Terhis oldum arkadaşlar...

Terhis oldum arkadaşlar...
  2. Mining Engineer

Bölüm seçimi-Çift anadal?

Öncelikle sınavlarında başarılar dilerim. Benim düşünceme göre şöyle bir yorum getirmek istedim. İnşaat hakkında babandan ötürü bilgi sahibi olabilirsin ama bu senin inşaat mühendisliğinde çok başarılı olacağın anlamına gelmez yani şunu demek istiyorum makine de veya malzeme de eksik kalabilirim...
  3. Mining Engineer

Bor Madeni Nasıl Zenginleştirilir?

Yeni konumuzda ülkemizin çok önemli hatta adına efsaneler anlatılmış mor madeni nasıl zenginleştirilir. (Üretim planlarını detaylı anlatmak yerine sade anlatmaya çalışıyorum detaya inmeden sıkmadan dikkatinizi çekmeye çalışıyorum bu şekilde diğer madenlerinde nasıl zenginleştirildiğini de...
  4. Mining Engineer

Hangi mühendislik dalını seçmeliyim?

Öncelikle böyle hayallere sahip olduğun için seni tebrik ediyorum. İnşallah her şey gönlünce olur. Yapmak istediğin hedefleri gerçekleştirebileceğin ana mühendislik bölümleri ; Elektrik Ve Elektronik Mühendisliği, Havacılık Ve Uzay Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden birini...
  5. Mining Engineer

İngilizce

egg ye katılıyorum. İyi bir ingilizce için üniversite tercihlerinde %100 İngilizce eğitim veren yerleri tercih et hazırlıkta çok sağlam öğretirler. Başarılar
  6. Mining Engineer

Tecrübesiz mühendis nasıl iş arar

Merhaba sana tavsiyem, LinkedIn de profil oluştur orada İnşaat Mühendislerini, İnşaat sektöründen çalışan İK Uzmanlarını ve iş verenleri ekle bu şekilde hızlı bir çevre edin buradaki kişilerle bağlantı kur bunların yanı sıra şirketlerin mail adreslerine CV ni kısa bir ön yazı ile direk mail at...
  7. Mining Engineer

Yeni çıkan ürünler

Gametech Arttırılmış Gerçeklik Hololens Darpa - TALOS Aselsan - ASYA
  8. Mining Engineer

Vatani görevde...

Vatani görevde...
  9. Mining Engineer

Özel firmada mühendislik?

Özelde her türlü çalışırsın yani özel sektör için özel bir bölüm yok. Sen hedefinde istediğin bir bölümü kazanmaya çalış ondan sonra kendi gelir zaten, olay kendini iyi yetiştirmekte bitiyor. Selamlar.
  10. Mining Engineer

Tavsiye Blog Sitesi

Arkadaşlar bilim, teknoloji ve paradokslar hakkında farklı bakış açıları ile değerlendirmeler yapan bir blog sitesi sizlere okumanızı tavsiye ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.... Berkant USLAN Ziyaret etmeniz dileğim ile selamlar.
  11. Mining Engineer

Mühendisler için film önerileri

1-Good Will Hunting 2- Enigma 3 - 3 Idiots 4 - Akıl Oyunları 5 - Herşeyin Teorisi (Stephen Hawking) 6 - Sonsuzluk Teorisi (Ramanujan - Matematikçi) Bunlar geldi ilk başta aklıma :):)
  12. Mining Engineer

Yatay geçiş

Anladım ama eğer mühendislik istiyorsan yatay geçiş için yine mühendislik tercih etmelisin yani işletme ve iktisat gibi bir bölümden mühendisliğe sanırım geçemezsin. Yukarıda da söylediğim gibi herhangi bir mühendisliğe giderek okuyacağın üniversite de kurum içi yatay geçiş yapabilirsin. Mesela...
  13. Mining Engineer

Yatay geçiş

Şuan hangi bölümde okuyorsun ? Yazılım mühendisliğine geçmek için EEM, Bilgisayar , okumalısın ama birinci sınıfta mühendislikte temel derslerin verildiği yıldır eğer diğer mühendislik bölümlerinde birinci sınıf öğrencisiysen birinci sınıfın sonunda başvuru yapabilirsin ama yatay geçişle...
  14. Mining Engineer

Bilgisayar mı elektrik elektronik mi ?

Bunun cevabı senin ilgi alanında yatıyor aslında, savunma ve savaş sanayi gibi alanlara ilgin varsa eem ama yazılım tarzı alanlara ilgin varsa mesela mobil uygulamalar, siber güvenlik, vs. bilgisayar mühendisliğini tercih edebilirsin.
  15. Mining Engineer

Yatay geçiş

Merhaba, Eş değer programlar ve ders içeriği olarak %80 aynı olmalı, işletme ve iktisattan mühendisliğe geçiş sanırım olmaz çünkü tamamen farklı disiplinlere bağlılar bundan dolayı en detaylı bilgiyi YÖK Yatay Geçiş Yönetmeliğini inceleyerek ulaşabilirsin.
  16. Mining Engineer

Mühendis olmak istiyorum ama matematigim zayıf

İsmail kardeşim bak şimdi söylediğin bölümler ve mühendislikteki bütün bölümler iyidir. Sen öncelikle kendine şunu söyle ; ben mühendis olmak istiyorum ve bunu yapacağıma inanıyorum diyerek kendini motive et. Ben zamanında bölüme 46. sırada girdim, bölüme giren sondan 3 kişiden biriydim. Ama...
  17. Mining Engineer

Mühendis olmak istiyorum ama matematigim zayıf

Sana tavsiyem eğer içinde gerçekten istek ve azim varsa tercih et ve başla. Mühendislik eğitimin sırasında zayıf olduğun konular üzerine 2x gerekirse 8x kadar daha çalışır yaparsın.
  18. Mining Engineer

Maden mühendisliği hakkında bilgi?

Merhaba vocalize, Ben Maden Mühendisliği mezunuyum. Maden mühendisi çalışma alanı olarak iki kolu vardır. Bunlar ; Cevher Zenginleştirme Ve Maden İşletme. Cevher Zenginleştirme = Maden ocaktan çıkarıldıktan sonra fiziksel ve kimyasal ayrıştırılma yapılan ve ocaktan çıkan kayanın vs. maddi...
  19. Mining Engineer

Jeotermal Enerji Projesi İçin Yardım

Grönland da yapılmış bir jeotermal enerji tesisi var planı ile birlikte verilmiş. Linki ; http://www.os.is/gogn/unu-gtp-sc/UNU-GTP-SC-12-33.pdf İngilizce İçerik.
  20. Mining Engineer

mühendislik ingilizce hazırlık

Merhaba, Ben maden mühendisliği ingilizce mezunuyum. Bende hazırlığa ilk başladığım yıl sıfır ingilizce ile başlamıştım düz lise mezunuydum. İlk yıl hazırlığı geçemedim senin gibi git gel yaşadım daha sonra bir sene daha hazırlık okudum. İkinci sene baya sıkıntılı geçti tekrar ingilizce dersleri...
Yukarı Alt