Arama Sonuçları

1. Volkan Ünal

stm32f429I

Arkadaşlar aranızda coocox ya da keil ile stm kartları üzerinde çalışanlar var mıdır?
  2. Volkan Ünal

Kullanmadığı teknik kitabı olan arkadaşlar

Kullanmadığınız programlama kitabları , teknik kitaplarınıza talibim arkadaşlar. Ciddiye alırsanız sevinirim.
  3. Volkan Ünal

Processing ile Görüntü İşleme

Arkadaşlar merhabalar, daha önce open cv vb kütüphaneleri kullanarak görüntü işlemiş olanınız var mıdır. Ben proceesingte bir kaç deneme yaptım. Ancak onun kütüphanesi yeterli kalmıyor. Opencv de bilgim yok. Benim yapmak istediğim olay. Kamerayı kullanarak toplama çıkarma çarpma gibi dört...
  4. Volkan Ünal

74HC595 entegresi nedir , nasıl display sürülür videolu anlatım

Merhaba arkadaşlar, bu yazımda 74HC595 entegresi hakkında bilgiler vereceğim. #include <volkan.h> int digit[]={0x3F,0x06,0x5B,0x4F,0x66,0x6D,0x7D,0x07,0x7F,0x6F}; #define SH_CP pin_b0 #define DATA pin_b1 #define ST_CP pin_b2 void yolla(unsigned char veri) { char i; output_low(ST_CP); for(i=0...
  5. Volkan Ünal

7-segment display uygulama

Arkadaşlar videonun sonunda Q0-Q7 kadar olan kısım için giriş demişim. Onlar çıkış bacaklarımız olacaktır. Bandicam imkanlarından dolayı 10dk sonra video kapanmış ve diğer anlattıklarımı duvarlara anlatmışım smile ifade simgesinin kısa zamanda 74hc595 entegresi ile sürme kısmını da anlatıp...
  6. Volkan Ünal

C++ ile Hesap Makinesi Yapımı

Arkadaşlarlar merhabalar c++ diliyle visual studio da basit bir hesap makinesinin nasıl yapılacağını göstermek amacıyla bir video hazırladım. Neler Yaptık: Öncelikle değişkenlerimizi tanımladık, ardından kişiden girmesini istediklerimizi cout<< ifadesi ekrana yazdırdık, ardından değişkenlerimiz...
Yukarı Alt