Arama Sonuçları

1. Auwlano

Orhaneli'de 500 Milyar Dolarlık Dev Maden Rezervi Bulundu

Haber gerçekten çok sevindirici. Türkiye ve Bursa adına çok kaktı sağlayacaktır. Fabrika ve maden işçi çalıştırılması demek. İşsizliğin azalması açısından da çok önemli bir rol oynayacağı kesin. Ancak bu rezerv için umarım yabancı ellere yönetimi vermezler. Krom olayı da yemeğin tatlısı gibi bir...
  2. Auwlano

Önemli Mühendis Beyinler Forumu İçin Öneri Ve Şikayetleriniz

Bildirim sisteminin geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Örneğin silinen bir konunun bildirimi gelmiyor. Kullanıcılar, yöneticilerin konularını neden sildiğini ya da çöpe attığını bilmeli.
  3. Auwlano

Forumumuza Dükkan Açalım mı?

Ders notları satılacaksa forumun amacı ne olacak ki? Ders notları parayla satılabilir olsa bile, ben satmam. Ama diğer şeyler için olabilir.
  4. Auwlano

Arduino ve Processing ile Seri Haberleşme (Ortam Sıcaklığı Görüntüleyici)

Ekstra bir şey yok o zaman. Sağolun :)
  5. Auwlano

Arduino Uno - Xbee

Siteyi verirsen memnun olurum en azından aklımda kalmış olur gerekirse bi bakarım diye :) Ayrıca videodaki araçların kumandalarını da mı siz yaptınız?
  6. Auwlano

Arduino Uno - Xbee

Malzemeleri nereden edindin?
  7. Auwlano

Arduino ve Processing ile Seri Haberleşme (Ortam Sıcaklığı Görüntüleyici)

Bunu ekrana düşürmek için kurmamız devreyi de gösterebilir misin acaba? 5110 için
  8. Auwlano

Elektronik ve haberleşme ile elektrik ve elektronik arasında fark nelerdir ?

Elektrik ve elektronik mühendisliklerini ayıran çok az üniversite var. Mesela Yıldız'da sadece elektrik var. Ama net olarak ayıran kalın çizgi nedir ben de bilmiyorum. (Elektroniğin içinde makine dilleri var mesela)
  9. Auwlano

Calculus kaynak

Bu işine yarayabilir belki
  10. Auwlano

Geliştirme Kartlarında Klon mu Orijinal mi ?

Belli bir yere kadar Klon bence. yeni şeyler deneyip bir şeyleri öğrenme amacı içerisindeyken klonlar hem gerektiği zaman geri dönüşümlü olarak kullanılabilir. Ancak gel gelelim gerçek önemli bir iş için kullanacağımız kartlara. Bunlarda ise ben orijinal ürün kullanılması taraftarıyım. Zaten...
  11. Auwlano

Arduino ve Raspberry Pi Ödüllü Çekiliş

Çekilişte ben de varım :)
Yukarı Alt