Arama Sonuçları

1. Hasan Dumanlı

Çizim Programları Hakkında

Teknik resim bilgini üst seviyede tutman senin her zaman işine yarayacaktır. Autocad i video izleyerek geliştirebilirsin solid için de bir kursa gitmeni öneririm hem bilgilerin tazelenir hemde daha hakim olursun Teknik resim bilgini üst seviyede tutman senin her zaman işine yarayacaktır...
  2. Hasan Dumanlı

Otomatik Kontrol Sistemleri Dersi için yardıma ihtiyacım var !

Kardeşim sana yardımcı olmak isterdim ama matlab ı bizde yeni görüyoruz hakim değilim.. Komutları ögrenmeden matlabda analiz yapamassın kardeşim..
  3. Hasan Dumanlı

Ölçme Teknikleri 1 Soru

Abim valla bende anlatamadım bana da bir arkadaş attı çözermisin diye
  4. Hasan Dumanlı

Ölçme Teknikleri 1 Soru

YARDIMCI OLURMUSUNUZ??
  5. Hasan Dumanlı

Termodinamik Soru

okaliptus92 abim ellerin dert görmesin çok sağolasin
  6. Hasan Dumanlı

Termodinamik Soru

Okaliptus92 ABI ELLERINE SAĞLIK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM Okaliptus92 ABI 2. SORU HAKKINDA DA BİR FİKRİN VARMI ACABA??
  7. Hasan Dumanlı

Termodinamik Soru

2 SORUM VAR........YARDIMCI OLABİLECEK????
  8. Hasan Dumanlı

İspat Sorularına Yardım

VEKTÖRLERDE 3 SORU BAŞLIĞINDA İSPAT SORUM VAR YARDIM EDEBİLECEK OLAN VARMI ACABA??
  9. Hasan Dumanlı

Makine Mühendisliği mi Otomotiv Mühendisliği mi?

KARDEŞİM AYNI SIKINTIYI BENDE YAŞAMIŞTIM TERCIHLERDE ÇOK ARAŞTIRDIM HATTA OTOMOTIV MEZUNLARINA DAHİ SORDUM ÇOK İYİ BİR ÜNİVERSİTEYE GİDEMİYORSAN TERCİH ETMEMEMİ SÖYLEDİLER TABİ BU BİR TERCİH MESELESİDIR. MAKİNA DA DAHA GENİŞ BİR SEKTÖR VAR ÖRNEĞİN MAN A TEKNİK GEZİYE GİTTİĞİMİZDE OTOMOTIV...
  10. Hasan Dumanlı

SELAMIN ALEYKUM UZUN DÖNEM STAJI HAKKINDA BİR YAZINIZI OKUDUM.BENDE SELÇUK ÜNİVERSİTESİ...

SELAMIN ALEYKUM UZUN DÖNEM STAJI HAKKINDA BİR YAZINIZI OKUDUM.BENDE SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ 2. SINIF ÖĞRENCİSİYİM UZUN DÖNEM STAJ DIŞINDA YAZ SITAJIMI 3. SINIFTA YAPMAK İSTİYORUM FAKAT 2. SINIFIN YAZINDADA 3 4 AYLIK Bİ SÜREÇ TE BİR FİRMADA KENDİMİ GELİŞTİRMEK...
  11. Hasan Dumanlı

DGS ile Makine Mühendisliği

KARDEŞİM FIRAT DAHA ÖÖNDE BASAR GİBİ
  12. Hasan Dumanlı

Makine Mühendisliği Yeni Başlayacaklar

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİYİM KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BU YIL İSİM OLARAK İLK DEFA EĞİTİM VERMESİNE KARŞIN YENİ BİR ÜNİVERSİTE İZLENİMİ GÖSTERECEĞİNİ SANMIYORUM ÇÜNKÜ SELÇUK ÜNİVERSİTESİNDE BULUNAN MÜHENDİSLİK MİMARLIK VE TEKNİK BİLİMLER FAKÜLTELERİ DİREK OLARAK KOTÜ YE...
  13. Hasan Dumanlı

Anladım abim teşekkür ederim yorumlarin için allah razı olsun.

Anladım abim teşekkür ederim yorumlarin için allah razı olsun.
  14. Hasan Dumanlı

ABİ LİNKLERİ ATTIM BENİM İÇİN YORUMLARMISIN?

ABİ LİNKLERİ ATTIM BENİM İÇİN YORUMLARMISIN?
  15. Hasan Dumanlı

ABİ DERSLERİN HAFTALIK KONULARINI AYRIYETEN FAKÜLTENİN DERS İÇERİKLERİNİ ANLATAN KISIMDAN DERS...

ABİ DERSLERİN HAFTALIK KONULARINI AYRIYETEN FAKÜLTENİN DERS İÇERİKLERİNİ ANLATAN KISIMDAN DERS İÇERİKLERİNİ ATTIM.... YORUMLARINI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER
  16. Hasan Dumanlı

A

A
  17. Hasan Dumanlı

Kesme kalıpları tasarımı, Kalıp setleri, erkek kalıp elemanları, dişi kalıp elemanları, Kontrol...

Kesme kalıpları tasarımı, Kalıp setleri, erkek kalıp elemanları, dişi kalıp elemanları, Kontrol aparatları ve fikstürleri, İş kalıbı ve fikstür tasarımı, İş kalıbı bağlama elemanları, Örnek bağlama aparatları projesi
  18. Hasan Dumanlı

Aparatın tanımı, önemi, endüstrideki yeri, Aparat Tasarımı, Aparat tasarımında girdiler, Aparat...

Aparatın tanımı, önemi, endüstrideki yeri, Aparat Tasarımı, Aparat tasarımında girdiler, Aparat ve Fikstür Çeşitleri, Başlıca kalıp türleri, Kalıpçılık tekniği ve tasarımı kesme kalıpları, Atölye iş kalıpçılığının tanıtımı, endüstrideki yeri ve önemi, Ön tasarımlar, konsept çalışmaları...
  19. Hasan Dumanlı

aparat tasarımı

aparat tasarımı
  20. Hasan Dumanlı

takım geometrisi, talaş açısının etkileri, İş parçası malzemelerine göre ISO takım normları...

takım geometrisi, talaş açısının etkileri, İş parçası malzemelerine göre ISO takım normları, Kesici takım seçim kriterleri ve takım seçimi, Yanaşma açısı, negatif ve pozitif takımlar, köşe radyüsünün etkileri, Kesici takım kaplama yöntemleri ve kaplamanın etkileri, Kesici uç ve takım tutucu...
Yukarı Alt