Arama Sonuçları

1. Halilgok723

PIC ile Hesap Makinesi yapımı

Selamlar, arkadaşlar dev internet arşivinde benimde tuzum olsun istedim. Bloğumda PIC16F877A ile css c de yazdığım hesap makinası projesini de buradan duyurmak isterim. Bloğumda detaylarına yer verdiğim anlatımım ve kodlar bulunmaktadır. en yakın süreçtede videosunu çekeceğim. BURADAN...
  2. Halilgok723

Kaliteli insan, başarılı insan er yada geç kıymet bulur. Ya bu ülkede yada dışarda sen elinden...

Kaliteli insan, başarılı insan er yada geç kıymet bulur. Ya bu ülkede yada dışarda sen elinden geleni yap. Eğitim, sistem, vs şeylerle illaki harcanacaz ama istediğimizi yapabilecek kadar da özgürüz. Tam da gücümüzü bundan alacağız.
  3. Halilgok723

UART seri haberleşme

C# üzerinden oluşturduğum form ile 1.durumda slave adresi yolluyorum eşit olup olmadığını kontrol ediyor (5.satırda) ve o durum sağlandı. eğer sağlandıysa ack gönderiyorum bilgisayara. 2.durumda c# formunda ack eşitliğini kontrol ediyor c# üzerinde bu durumda sağlanınca bilgisayardan seri...
  4. Halilgok723

Önemli Mühendis Beyinler Forumu İçin Öneri Ve Şikayetleriniz

Birde bir ayrı sınıf havuzu olsa içinde örnek veriyorum ehm mühendis adayları ve o alanın meraklıları olsa. Kişilerin adları felan gözükse orada aktif olduğunda sorunlar ve vs konu sohbetleri orada ayrı yürütülse. Bu sayede herhangi bir mühendislik öğrencisi o sınıf havuzuna katıldığında orada...
  5. Halilgok723

Cubemx ile ilgili YARDIMMM

Cubemx programını kurdum ama stm32f0 yazılım paketini indirmem gerekiyor ama nedense sürekli şu hatayı veriyor indir dedğimde Resim-1== download Direkt paket dosyasını stnin kendi sitesinden zip dosyasını indirip kendim oradan kurmaya çalıştım ama yine bu sefer şu hatayı aldım Resim-2==...
  6. Halilgok723

Youtube kanalımada beklerim arduino ve pıc ile ilgili videolar çekiyorum abone olmayı...

Youtube kanalımada beklerim arduino ve pıc ile ilgili videolar çekiyorum abone olmayı unutmayalım Halil Gök
  7. Halilgok723

Hangi bölümü seçmeliyim lütfen yardımcı olurmusunuz ?

İstediğin hem cihazları programlamak hemde o cihazları yapmak buda gömülü sistemler olarak adlandırabilirz Bu alanı merak ediyorsan bir yazımda bahsettim GÖMÜLÜ SİSTEM ALANINDA ÇALIŞMAK MI?(ELEKTRİK-ELEKTRONİK-ENDÜSTRİ-MAKİNE-YAZILIM) Henüz Üniversitelerde bu bölüm olarak bulunmuyor...
  8. Halilgok723

GÖMÜLÜ SİSTEM ALANINDA ÇALIŞMAK MI?(ELEKTRİK-ELEKTRONİK-ENDÜSTRİ-MAKİNE-YAZILIM)

3 Mayıs 2019 Merhaba arkadaşlar elektronik ve haberleşme okuyorum gömülü sistemler üzerine kendimi geliştirmek istiyorum. Bu alan hem gelecek için hem ülkemiz için önemli olduğu için hem merakım olduğu için ilgim oldu. Bu alanda çalışan veya uğraşan kişilerden değerli bilgileri öğrenmek isterim...
  9. Halilgok723

SPONSOR ARIYORUZ

Klüp değil, yani klüp olması için girişim de denilebilir. Üniversitemizin yeni bölümü olduğundan eksiklikler fazla kendimce klüp tarzında ama yeterli sayıya ulaşamadık henüz . Uğraştığım alan ELEKTRONİK ve YAZILIM odaklı kenimce sıfırdan uğraştığım alan.Youtube kanalım var. Youtube üzerindende...
  10. Halilgok723

SPONSOR ARIYORUZ

11. Halilgok723

Gömülü sistemler alanında çalışmak mı?

Merhaba arkadaşlar elektronik ve haberleşme okuyorum gömülü sistemler üzerine kendimi geliştirmek istiyorum. Bu alan hem gelecek için hem ülkemiz için önemli olduğu için hem merakım olduğu için ilgim oldu. Bu alanda çalışan veya uğraşan kişilerden değerli bilgileri öğrenmek isterim ben bu konu...
  12. Halilgok723

Elektrik Elektronik Mühendisliğini Tercih Etmeli Miyim?

eğer seviyorsan ve meraklıysan bu konuda kendini geliştirmek için iyi bir yol izleyici elektrik elektronik müh bende aynı şekilde yazılım ve elektronik odaklı ilerliyorum
  13. Halilgok723

Teknoloji Fakültesi vs Mühendislik Fakültesi

teknoloji fakülteleri mühendislik fakültelerine nazaran daha uygulamalı olduğu söylenmektedir. doğrudur ama bu üniversteden üniversiteye teknik donanımdan hocalara göre değişecek bir durum. Teknoloji fakültesi mühendislik fakültelerine nazaran daha fazla staj imkanı var bunu değerlendirenler...
  14. Halilgok723

İyi öğrenmem gereken dersler?

Bu dönemde okula okulun etkisi sadece diplomadaki yeridir. Elimizde dünya var(google) mit open course, edx, bu eğitici sitelerde yurtdışındaki üniversite hocaları profesörler kendi bülümümdeki hocalardan daha fazla bilgili ve iyi öğretiyorlar. bilgi parmakların ucunda. kendimizi geliştirmek...
  15. Halilgok723

Yazılıma Nasıl Başlanır

meslek lisesi çıkışlıyım bende ktü ehmdeyim bu seneni üniversite hazırlığına adapte et kazan sonra istedğin dili programı öğrenirsin
  16. Halilgok723

Kariyer Planlama Konferansları

internet üzerinden istediğin konuda önemli kişlilerden istemediğin kadar data varr neti araştır derim
  17. Halilgok723

Kendi işini kurmak hakkında tavsiye

merhaba bi tür girişimcilik yapacaksınız. ülke şartları biraz sıkışık ve sizde kendi iç sermayenizde sıkışmışsınız.haliyle müşteriniz sınırları içinde olduğundan ülkedeki dalgalanmaları sizi illaki vuracaktır. ama neden dışarıya ihraç etmeyi yada dışarı satmayı düşünmüyorsunuz. bence ilk işiniz...
Yukarı Alt