Arama Sonuçları

1. markup

Mühendis beyinler Backlink ekleme yeri değildir

Bir kaç kişi sürekli backlink yazıyor . Gerekli gereksiz yazmayın kardeşim burası özel ve donanımlı bir forum arayan aradığını bulur görür.
  2. markup

Teknoloji Fakültesi mezunlarının imza yetkisi olmayacakmış deniyor. Bu doğrumu?

Teknoloji Fakültesi mezunlarının imza yetkisi olmayacakmış deniyor. Bu doğrumu?
  3. markup

Otomotiv sektöründe çalışanlar sap hangi modülü kullanıyor

Otomotiv üretim aşmasından satış pazarlamada sap hangi modülünü kullanıyor. (HANA kullanan var mı ?)
  4. markup

Bir firmayı övmek için video yapmak

Merhaba Herhangi bir holdingin şirketin ve firmanın logosunu video yapmak içi kullanabilir miyiz ? ( Şirket yetkililerin haberi ve izni yok ) Fakat bu logolar videoda kötülenmek için tam aksine övmek için çok kısa bir video için kullanılacak ve ticari gelir elde edilmeyecek.
  5. markup

SAP Limura rapor finans demosu

6. markup

Amazon mechanial turk hakında

Merhaba dostlar mechanıal turk nedir Türkiyeye pra gönderiyor mu bilenler yazabilrimi
  7. markup

Sap Abap türkçe video çok sayıda döküman ve adres

Merhaba dostlar SAP belli modülleri türkçe ve Abap programlama hakkında çok sayıda video var ihtiyacı olanlar bana ulaşsın
  8. markup

Yenilenebilir Enerji Kaynakları

Bugüne kadar enerjiyi yerin altında aradık. Doğal kaynakları atığa dönüştürerek hem yerin altını hem de üstünü kirlettik. Artık kafamızı kumdan çıkarmalı, çevremize bakmalıyız. Çözüm orada çünkü. Çözüm yerin üstünde, etrafımızı çevrelemiş, fark edilmeyi bekliyor. Dünyaya 1 yılda vuran güneş...
  9. markup

Ormanlar Satılıyor Görüşleriniz Nedir

Ormanların satılmasu hakkında görüşleriniz ve neler yapabiliriz Danıştay durdurmalı mı tr.sputniknews.com/cevre/201804131033014097-tbmm-orman-kanunu-satis/
  10. markup

'Nötron Yıldızları'nın Astrofiziksel Gözlemleri' 22 Nisan'da BMKM'de!

Nötron yıldızları, Evren'de yüksek kütleli bir yıldızın çökmesi ile oluşan kompakt isimlerdir. Güneş’in yaklaşık 1.4 katı kadar kütlenin 10 km yarıçapa sıkıştırıldığı düşünülen bu isimler bu özellikleriyle Evren’de hala yüzeyi olan ve ışığın kaçabildiğin en kompakt cisimlerdir. Bu özellikleri...
  11. markup

HAARP DEPREM SİLAHI

Merhabalar ABD nin kontrolünde olan HAARP yeteneklerinden bir taneside depremdir. Peki HAARP karşı radar olabilir mi Biz bu konuda bir şey yapamaz mıyız
  12. markup

Neden biz f16 motoru yapamıyoruz

Merhaba dostlar f16 jet motoru neden yapamıyoruz ne tür imkan şartları lazım en önemli engel sizce neler bu konu hakkında üzerinde durulması gerektiğini düşünüyorum Türkiyenin motor üretememesi olanksız olamaz hele bizdeki bilim insanları olduğu sürece Bizim insanımız maalesef hemen askere git...
  13. markup

Abap programlama

Merhaba ben bir süredir abap ile ilgileniyorum nereden başlamalıyım türkçe kaynak sorunu var yardım ediniz
  14. markup

Pnömatik sistemler ECT-PM Özellikleri

Model: ECTPM Kompakt ve Açık Dizayn: Elektrotlar kompakt bir bölüm içerisinde olup tüm dış etkenlere karşı korumaya alınmıştır. Bu dizayn sayesinde uygulama esnasında oluşan Ozon gazı direk ve hızlı bir şekilde sistem dışına tahliye edildiği için gaz dolayısıyla oluşabilecek bütün deformasyon...
Yukarı Alt