Arama Sonuçları

1. extreme008

Kod yazma temellerini almak için harika bir oyun.

www.codecombat.com değişik yazılım program dillerini oyun oynayarak öğrenmek gayet hoş.
  2. extreme008

Çizim Programları Hakkında Tavsiyeye İhtiyaç Duyuyorum.

Merhaba arkadaşlar, Otomotiv müh. 1. sınıf öğrencisiyim. Çizim programları hakkında öneri isteyecektim. AutoCad ve 3Dsmax ikisinden birini öğrenmek istiyorum. AutoCad i büyük ihtimalle teknik resimde alacağım. AutoCad öğrenmeye başlayıp ders temeli mi oluşturmak daha mantıklı olur 3Dsmax ile...
  3. extreme008

İsim önerisi

Her ne kadar farklı yöne gidiyor olsada makinist güzel bence :)
  4. extreme008

Otomotiv Mühendisliği Hakkında Yorumlar

Meslek lisesi mezunu olarak otomotiv mühendisliği okuyorum haliyle dersler biraz zorluyor 1. Sınıfta olduğum için çok fazla öneride bylanamayacağım ama mesleği sevdiğim için zorlasada hoşuma gidiyor mezun olduğumda da iş sıkıntısı çekeceğimi düşünmüyorum kendini ne kadar geliştirirsen o kadar...
  5. extreme008

Benzinli Aracın Çiğ Yakıt Yakma Sorunu?

Bujiler veya distributör de sorun olabilir .
  6. extreme008

Motorlu Taşıtların Havaya Olan Etkisine Çözüm Olur mu?

Yaptırım olarak aracın vergisi ödenirken ekstra maliyet olabilir, 3 uyarı aldığı halde ehliyetine 3 ay el konulabilir başvurma konusunda eğer araç sahibi kendi yükümlülüğünde olmasını istemiyorsa firma ile anlaşacak uyarı geldiği zaman gidip teknik serviste giderilecek; yaptırımlar olduğu...
  7. extreme008

Motorlu Taşıtların Havaya Olan Etkisine Çözüm Olur mu?

Merhaba, Konuyla alakalı çok detaylı araştırma yapmamış olsam da aklımdaki bir projeyi (Hayata geçip geçmeyeceği hakkında pek bir fikrim yok belki de çoktan yapılmıştır.) anlatacağım. Kullanılan fosil yakıtlar itibariyle motorlu araçların emisyon değerleri ortadır. Çevreci ve...
  8. extreme008

Mühendislik fakültesinden teknolojiye geçiş

SDÜ Otomotiv Mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim meslek lisesi çıkışlıyım. Gazi Üniversitesine(MTOK) geçme ihtimalim var mıdır? Varsa bilimsel hazırlık alır mıyım?
Yukarı Alt