Arama Sonuçları

1. Arman Amak

Çalınan Facebook Hesabı

Rica ederim :)
  2. Arman Amak

Domates salçası üretim

Literatür taraması yaparsanız bu konu ile ilgili daha detaylı çalışmalar bulabilirsiniz.
  3. Arman Amak

sıcak kumdaki ısı enerjisini elektrik enerjisine dönüştürebilir miyiz

Kumdaki ısıda kaynağını güneşten aldığı için güneş enerjisine yönelirseniz daha verimli bir çalışma olur.
  4. Arman Amak

Zamanda yolculuk mümkün müdür? - Dede paradoksu

Bence paralel evrenler savsata değil başka evrenlerdeki yansımalarımız üzerine dayanan bir paradoks olduğunu düşünüyorum çünkü yaşlanıyoruz adını zaman koyduğumuz kavram akıp gidiyor. Konu ile haşır neşir bilim adamları bile teoriler üzerinden ilerliyorlar. Varsayalım zamanda yolculuk bulundu...
  5. Arman Amak

Yenilebilir enerji hakkinda

İlk yatırım masrafları oldukça yüksek ve sanırım bunu destekleyecek yasalar henüz mevcut değil. Yani kendi elektriğini üretip kullanma veya satma gibi bir yetkimiz yok. Sadece güneş enerjisiyle suyumuzu ısıtmakla kalıyoruz.
  6. Arman Amak

Paradoks: İdam

Trajikomik ;)
  7. Arman Amak

EEM'nin Diğer mühendisliklere karşı avantajları

Evet herşey kendini geliştirmekle işi sevmekle ilgili..
  8. Arman Amak

Boş zamanlarda nasıl kendini geliştirirsin

ARDUINO NEDİR? ArduinoArduino bir G/Ç kartı ve Processing/Wiring dilinin bir uygulamasını içeren geliştirme ortamından oluşan bir fiziksel programlama platformudur. Arduino kartlarının donanımında bir adet Atmel AVR mikrodenetleyici (ATmega328, ATmega2560, ATmega32u4 gibi) ve programlama ve...
  9. Arman Amak

Nükleer santrallerin yapılmasını destekliyormusunuz?

Bunun yanı sıra nükleer faaliyetlerin ülkenin gelişimini olumlu yönde etkileyeceği ve enerji kaynağı olacağı doğru. Sonuçta bu tip çalışmalar çevreye bir nebze zarar verecektir. Önemli olan doğabilecek zararların minimalize edilmesi, yani en az çevre kirliliğiyle fayda sağlamasıdır.
  10. Arman Amak

Olayın uluslararası siyasi boyutuda var, avrupa ülkeler nükleerden vazgeçerken biz henüz nükleer faaliyetlerle tanışmadığımız için sevimli geliyor olabilir ama nükleer aktivitelerin geneli çevreye kalıcı zararlar bırakabiliyor bununla ilgili belgeseller var izlemenizi tavsiye ederim. Evinizin...
  11. Arman Amak

Testereyle dehşet saçan katil drone

Birde bunun dan bilzerian versiyonu var onuda izlemenizi tavsiye ederim:)
  12. Arman Amak

Size tavsiyem bir arduino edinmeniz. Arduino sayesinde bir yazılım dili öğrenebilirsiniz kullanımıda oldukça kolay.
  13. Arman Amak

Arduino projesi için yardıma ihtiyacım var (HC-06)

Merhaba, Ben arduino ile yeni tanıştım yeni sipariş ettim iki güne elimde olur biraz ilerlettikten sonra tartışacak kıvama gelebiliriz umarım :) ama bilen arkadaşlar var sana yardımcı olacaklardır.
  14. Arman Amak

Merhabalar, Kafanızı dağıtmak istiyorsanız uzun yürüyüşler yapın ayrıca vizyonda çok güzel fantastik filmler var onları izleyin. Kitap okuma alışkanlığınız varsa kitap okumanızı tavsiye ederim. Ders çalışmadığınız vakitlerde ne kadar eğlenirseniz ders çalıştığınız vakitler o kadar verimli geçer...
  15. Arman Amak

Türkiye'ye düşen meteorda 'yaşam izi' bulundu

En son şanlıutfaya da meteor düştü. http://m.haberler.com/sanliurfa-ya-dusen-goktasi-korkuttu-8413774-haberi
  16. Arman Amak

İnşaat mühendisliği öğrencisi için şantiye stajımı yoksa büro stajımı

Şantiye stajı daha faydalı olacaktır. Stajı yapacağın yerde çok önemli bir baraj, tünel veya köprü şantiyesi dökülen betonun cinsi kullanım şekli ve yaşam şartları bakımından etkili olacaktır.
  17. Arman Amak

Avrupa artık nükleer enerjinin bir tehdit olduğunu farketti ve teker teker nükleer tesislerini kapatıyorlar. Biz çok duyduk ama malesef daha yeni tanıştık ben alternatif enerji kaynaklarının kullanılmasından yanayım. Çevreye zarar veren çıktısı yok ve insan dostu olduğu için..
  18. Arman Amak

Çalınan Facebook Hesabı

Merhabalar Arkadaşlar, Teknoloji, bir sanayi dalı ile ilgili üretim yöntemlerini kullanılar araç ve gereçleri kapsayan bir bilgidir. Kısacası çağımızın vazgeçilmezi haline gelmiş araçlar topluluğudur. İstediğimiz anda elimizdeki telefon, tablet, bilgisayar vb. teknolojik...
  19. Arman Amak

Kütleçekim Dalgası Kanıtlandı

İyi prezentasyon
Yukarı Alt