Arama Sonuçları

1. Y. Hocaoğlu

PROBLEMLE GELİYORSAN VE BİR ÇÖZÜMÜN YOK İSE PROBLEM SENSİN DEMEKTİR...

PROBLEMLE GELİYORSAN VE BİR ÇÖZÜMÜN YOK İSE PROBLEM SENSİN DEMEKTİR...
  2. Y. Hocaoğlu

Otomobil Beyin Fırtınası

Otomobillerde neden aynalar katlanması gerekir hadi bakalım başlayalım? ;)
  3. Y. Hocaoğlu

damperli kamyonlar

Damperli kamyonların devrilmesinin bir çok sebebi vardır 1) Damperi kaldıran hidrolik pistonun yıpranması yamulması vs gibi 2) Kasanın kaldıraç olan piston üzerindeki dengesizligi. 3) Damper üzerindeki yükün duruşu. 4) Zemin düzlüğü. 5) Sürücünün eğitimsizliği ( Anormal durum eğitimi...
  4. Y. Hocaoğlu

Oto Ekspertiz Nasıl Açılır

Öncelikle Oto ekspertiz açman için alacağın ekipmanlar sana bu konuda net yardımcı olamaz. 1) Hasarlı bir arasın hasar tespitini boya altı ölçüm aletleri ile anlamak çok zor önce çok iyi derecede kaporta boya eğitimi almalısın ki ustalarını ve müşterilerini yönete bilesin. 2) Gene alacağın...
  5. Y. Hocaoğlu

Benzinli Aracın Çiğ Yakıt Yakma Sorunu?

Madde 1 Buji ömrünü doldurmuş olabilir. Madde 2 Sekromençler aşınmış olabilir yakıt karışımını kaçırıyor olabilir. Madde 3 Ateşleme bobininde diyor problemi olabilir. Madde 4 Silindir çapındaki aşınmadan dolayıolabilir. Madde 5 Üst kapak ve Üst kapak Contasından olabilir. Problemi biraz daha...
  6. Y. Hocaoğlu

Günaydın... Bugünde bol bol problem çözelim...

Günaydın... Bugünde bol bol problem çözelim...
  7. Y. Hocaoğlu

Duyuru MB Moderatör Alımları Başlamıştır

Yavuz Hocaoğlu 33 14:00 16:00 Yalın üretim teknikleri Telefondan ögleden sonra olabilirim Daha önce sakarya TOYOTA fabrikasında çalıştım Yalın üretim teknikleri,Üretim yönetimi,Kalite teknikleri ve yönetimi,Montaj teknikleri ve Rework yöntemleri,Boya kalitesi ve teknikleri,Liderlik eğitimi ve...
  8. Y. Hocaoğlu

Kaizen.muda.muri.mura.5s.jidoka.poka yoke.Gemba.Kobetsu kaizen.Yamazumi.5why.ishakava.tak...

Kaizen.muda.muri.mura.5s.jidoka.poka yoke.Gemba.Kobetsu kaizen.Yamazumi.5why.ishakava.tak. Konular bende mevcut...
  9. Y. Hocaoğlu

Formda yalın üretim teknikleri eksik üretimcileri etkileyen en önemli konu bunu formda ben...

Formda yalın üretim teknikleri eksik üretimcileri etkileyen en önemli konu bunu formda ben üstlenmek isterim
  10. Y. Hocaoğlu

Slm

Slm
Yukarı Alt