Arama Sonuçları

1. denizgezmiş

Kötü Kedi Şerafettin Geliyor

Bunu izledim yeni serisi gelsin artık.
  2. denizgezmiş

Dolar sektörü sallıyor

Arjantin Merkez Bankası Başkanı'nın istifasıyla dün akşam dolarda yaşanan sert yükseliş sonrası kur yeni güne yatay başladı. Dün erken saatlerde 6.07'ye kadar gerileyen ancak Arjantin Merkez Bankası Başkanı'nın istifa haberinin gelişen piyasa para birimlerinde baskıyı arttırmasıyla %1i'n...
  3. denizgezmiş

Nasa'ya gitmek?

Kendini diğer arkadaşlara göre kanıtlaman gerek. Onlardan bir tık yukarıda olacaksın ki seni alsınlar. Ekstra bir özelliğin olmaz ise senden haberleri bile olmaz. Global etkinliklere mutlaka gitmen gerek. Geniş ve zor bir iş biraz yani emek lazım :)
  4. denizgezmiş

En fazla kaç alanda gelişebilirim?

Sana bağlı bir iş o tamamen arkadaşım. Sen kendini geliştirmek istersen gerisi hertürlü gelir.
  5. denizgezmiş

DGS ile Makine Mühendisliği

Kazanan arkadaşlara tebrikler şimdiden :)
  6. denizgezmiş

Dolar sektörü sallıyor

Artması durmuyor ki düşüşe başlasın :D Sabah itibariyle tekrar başladı çıkışlara. Bakalım ilerleyen günlerde biraz daha yükselmesi olağan galiba.
  7. denizgezmiş

Mobil Beyinler

O kadar aktif kullanan yok yapılacağını sanmıyorum o tarz bir şeyin -_-
  8. denizgezmiş

Bir Şey Öğrenmeden Mezun Olmak

Evet arkadaş gene doğru demiş. Maaş gözetmeksizin tecrübe toplayacaksın. Gerekirse bedava çalış. Öğren birşeyler çabala.
  9. denizgezmiş

TERCİH DÖNEMİ

Teknik Üniversite eğitim farklı arkadaşında söylediği gibi. Adamların işi o resmen. Uzmanına gitmek lazım.
  10. denizgezmiş

Hacker Nasıl Olunur

Yazılımı çok iyi bilmen gerek. Bilişim işlerini bilmen gerek. Donanımınıda bilmen gerek.
  11. denizgezmiş

Cep telefonu kan tahlili yapabilecek

Uzun vadeli ve çok zor bir iş. Geliştirilmesi gereken tonla şey var. Gelmesi imkansız mı değil. Gelir ama dediğim gibi daha çok var o günlere...
  12. denizgezmiş

Tesla Elektrikli Kamyon Ve Pickup Üretecek

Adam işini biliyor hocam. Çok pahalı olursa tercih edileceğini sanmıyorum yalnız.
  13. denizgezmiş

2 yıllık elektrik mi elektronik mi yoksa mekatronik mi?

Merhaba. Matematik temelin hiç yoksa şimdiden DGS için çalışmaya başlamanı öneririm. Mat1 çıkıyor ama biraz düşündürücü soruları var.
  14. denizgezmiş

Okula 2 Yıl Ara Vermek

Oku, çalış, internetten araştır, okula gitmek için gitme öğrenmek için git. Başkada birşey yok sanırım.
  15. denizgezmiş

siralama

Okudum ama anlayamadım hocam...
  16. denizgezmiş

c++ odevim var yardımcı olabilecek var mı ?

1. sınıfta bu kadar giriliyor mu derslere o_O
  17. denizgezmiş

Bilgisayar Mühendisliği Hakkında - Tercih Videosu

Teşekkürler bilgiler için. Yeni okumaya gidecek arkadaşlarımız için faydalı olabilir.
  18. denizgezmiş

Uzaya Ülke Kuruluyor

En çok başvuran ülkelerden 1.'yi Türkiye oluşturuyor :D Ülkece uzaya gitmek istiyoruz artık :D
  19. denizgezmiş

Dünyanın En Hızlı Aracı

Sürtünmesi o kadar aza indirgenmiş ki bu kadar hızlı olması normal :D
  20. denizgezmiş

Wi-Fi Sinyalinizi Artırmak İçin Bilim Destekli Beş Yol

Sinyal gücünü haritalamak için kullanabileceğimiz hangi uygulamalar var acaba?
Yukarı Alt