Arama Sonuçları

1. M

yatay geçiş

Bence sizin söylediğiniz merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş olan. Benim bahsettiğim örnek ise: diploma notuyla yatay geçiş.
  2. M

yatay geçiş

Öncelikle merhaba arkadaşım, bende yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. Yatay geçiş yapan biriyle konuştum. Mesela diyelim senin mf4(mühendislik bölümü diye düşündüm) puanı: 313. Okulun o yıl ki geçiş yapmak istediğin bölümün puanı: 323. Simdi yatay geçiş yaparken 3 asil ve yedek olayı oluyor. (kaç...
  3. M

Programlama

Çok teşekkür ederim abi, isteğim dahada arttı:)
  4. M

Abaküs Kitap’tan 4 set Mühendis Beyinler Takipçilerine Hediye

İstediğim set : Temel Mühendislik Seti Bölüm : Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Makine Mühendisliği
  5. M

Programlama

Herkese merhabalar. Makine mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. 2. dönem MATLAB dersi göreceğiz. MATLAB eğitim videolarını biraz check ettim, öncelikle programlama öğrenmem gerektiğini anladım. Yani, programlama bilmiyordum. Bende biraz araştırmadan sonra tekrardan, C ile programlama mantığını...
  6. M

Alan seçimi

gerçekten herkese çok teşekkür ederim. Kafamdaki soruları çoğu gitti tabii yeni soru işaretleri de oluştu doğal olarak :). Araştırıp bulamazsam, yazacağım.:)
  7. M

Alan seçimi

bir makina mühendisinden bunu duymuştum. Neden öyle söylediniz? Daha mı iyi getirisi var yada iş bulmak daha mı kolay?
  8. M

Alan seçimi

@Kemal Okur aslında şu an düşündüğüm de o. İngilizce kursuna gidiyorum ve bir abimin tavsiyesi ile Almancayı da eklersen daha iyi olur otomotiv için demişti, bakalım zaman gerek bence şu an. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
  9. M

Alan seçimi

@Mücahit Arslan çok teşekkür ederim,yönlendirmeleriniz için.
  10. M

Alan seçimi

Öncelikle herkese merhabalar. Makine mühendisliği 1. sınıftayım ve araştırmalarıma göre 6 genel alan karşıma çıkıyor. 1- Automotive 2-Energy 3-Manufacturing and Material Sciences 4-Mechanics 5-Thermodynamics 6-Theory and Dynamics of Machinery. Bir de Ar-Ge varmış anladığım kadarıyla. İmalat...
  11. M

Ekran kartı alacağım yardımcı olabilecek var mı?

Ekran kartı alacağım yardımcı olabilecek var mı?
Yukarı Alt