Arama Sonuçları

1. umitkcaa

Bilgisayar Mühendisliği mi Makine Mühendisliği mi?

Matematik ve fizik derslerim hep on planda olmustur zaten diger yazdiklarinizda ilgilendigim seyler sanirim meslektas olacagiz :) llginiz icin tesekkur ederim, sorum olursa yazarim.
  2. umitkcaa

Ne demek umarim benim gibi arada kalanlara yardimci olur :) Hocam mesaj atamiyorum sanirim 20 mesaj yazmam lazimmis suana kadar. Etrafimdan soyle zor boyle zor gibi seyler duyuyorum ki beni bu tur seyler gaza getirir , calismaktanda zevk alan birisiyim. Gercekten bu kadar zor mudur makine...
  3. umitkcaa

Merhaba guzel insanlar. Secim donemindeyiz ve ben bu iki muhendislik arasinda gidip gelmekteyim.Suna ilgin varsa sunu secmen daha mantikli veya su muhendisligi sec cunku diyebileceginiz seyler var mi? Icimden suana kadar makine gecti. Otomotiv sektorune ilgim var , cizimi cok severim ...
  4. umitkcaa

Gazi universitesi vs Anadolu universitesi

Elektrik elektronik istiyordum fakat şuan inşaata kaymış durumdayım. Gazi inşaat mühendisliğine geliyorum bu sene inşallah :)
  5. umitkcaa

Gazi universitesi vs Anadolu universitesi

Selamlar, bu sene üniversitemi tercih edeceğim. Ankarada yasiyorum, gazi universitesinin %30luk ingilizce bolumleri tutuyor elektrik elektronik muh haric. Anadolu universitesinde ilk tercih edecegim bolum elektrik elektronik muh (ing) tutuyor. Gazi universitesi evime suan 10dakika mesafede...
Yukarı Alt