Arama Sonuçları

1. markup

HAARP DEPREM SİLAHI

Teşekkürler HAARP bence kesinlikle var olan ve çok coğrafi olayları değiştire bilen bir sistemdir ve bence böyle bir şey de vardır. Pekela o halde olası depremleri durdurma gibi bir şansımız var mı eğer varsa buna yönelik bir icat geliştirilirmi
  2. markup

HAARP DEPREM SİLAHI

Merhabalar ABD nin kontrolünde olan HAARP yeteneklerinden bir taneside depremdir. Peki HAARP karşı radar olabilir mi Biz bu konuda bir şey yapamaz mıyız
  3. markup

megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller_pdf/Y%C3%BCr%C3%BCyen%20Merdiven%20Ve%20Yol%20%C4%B0%...

megep.meb.gov.tr/mte_program_modul/moduller_pdf/Y%C3%BCr%C3%BCyen%20Merdiven%20Ve%20Yol%20%C4%B0%C3%A7%20Donan%C4%B1mlar%C4%B1.pdf
  4. markup

Neden biz f16 motoru yapamıyoruz

Merhaba dostlar f16 jet motoru neden yapamıyoruz ne tür imkan şartları lazım en önemli engel sizce neler bu konu hakkında üzerinde durulması gerektiğini düşünüyorum Türkiyenin motor üretememesi olanksız olamaz hele bizdeki bilim insanları olduğu sürece Bizim insanımız maalesef hemen askere git...
  5. markup

Abap programlama

Merhaba ben bir süredir abap ile ilgileniyorum nereden başlamalıyım türkçe kaynak sorunu var yardım ediniz
  6. markup

Pnömatik sistemler ECT-PM Özellikleri

Model: ECTPM Kompakt ve Açık Dizayn: Elektrotlar kompakt bir bölüm içerisinde olup tüm dış etkenlere karşı korumaya alınmıştır. Bu dizayn sayesinde uygulama esnasında oluşan Ozon gazı direk ve hızlı bir şekilde sistem dışına tahliye edildiği için gaz dolayısıyla oluşabilecek bütün deformasyon...
Yukarı Alt