Arama Sonuçları

1. Mert Güner

HANGİ DERSİ SEÇMELİYİM

Sonlu elemanlar - etik birde statik (istatistikde olabilir )
  2. Mert Güner

HANGİ DERSİ SEÇMELİYİM

Makina Mühendisliği 1.sınıf öğrencisiyim.1.sınıfın 2. dönemi seçmeli ders alacaz.Hangi dersleri alayım.Hangi dersler iş hayatımda işime yarar?
  3. Mert Güner

Fizikten AA alabilirim yardımlarınızla

Geçen gün fiizk dersinde hocamız veproject1 diye bişi izletti bize.Ve bunun nasıl olduğunu bana fiziksel bir şekilde anlatın ve onu tasarlayın vizeye ve finalee aa vereyim dedi. Lütfen yardım edin bunlar nasıl oluyor? Bunlardan herhangi birini açıklıyabilir misiniz? Not1: Basit açıklama...
  4. Mert Güner

Konstrüksiyon ve İmalat veya Başka Bir Dal

geçen günlerde dal seçimi ile ilgili bir kaç soru ilettiydim.Ancak kime sorsam kendi dalını bana öneriyor.Kuzenim Konstrüksiyon ve İmalat üzerine yoğunlaş diyor başka bir mühendis genel dal seç diyor.Ne yapmalıyım onlarımı dinlemeliyim yoksa kendi kafamın dikine giidp dalımı kendim mi seçmeliyim?
  5. Mert Güner

Meslek lisesinden ve MYO'dan mühendis olanlar-..

Merhabalar ben meslek Lisesinden çıkıp makina mühendisliğini kazandım.Kafamda tek şu düşünce vardı kazanamazsam babamın annemin ve ailemin kendisi için harciyacagi parayi bana verdikleri. Eğer bu mantığı kendine yerlestirirsen basarirsin. Not :Harita tapu kadastro cikisliyim
  6. Mert Güner

Enerji

Yenilenebilir enerji derken artık herşeyden enerji üretir hale geldik.(Bitkiden bilen enerji üretiyoruz).Kumdan da enerji üretemez miyiz? Nasıl diyeceksiniz?Şöyle diyeyim dünyada kumdan bol bişi yok.Ve bir çok yerde hava sıcaklığı o kadar fazlaki kış dahi olmuyor ve topraklar daima sıcak...
  7. Mert Güner

Nükleer

Ben makine mühendisliği 1. Sınıf öğrencisi Mert Güner.Bundan yaklaşık 1-1.5 ay önce üniversitemizde myt konferansı oldu ve Atatürk üniversitesinden öğretmenler geldi.Orda bir hoca nükleer enerji tesislerinden bahsediyordu.Sunumunda bahsederken en büyük sorunlarımızdan biri rüzgar dedi.Bu...
  8. Mert Güner

Yenilenebilir enerji

yenilenebilir enerji de kaya gazı, biomas ve biodizel gibi enerji türlerinde Turkiyede gelişmekte olan var mi? Bu ucunden birine yönelme fikri var aklımda. Hangisine yoneleyim hangisi lnde daha rahat ış imkanı bulabilirim ?
  9. Mert Güner

Makine Mühendisliği Dal seçimi

Merhaba arkadaşlar ben makina mühendisliği 1. Sınıf ogrencisiyim. İlerde dal seçimi yaparken malzeme bilimi yaa enerji üzerine yogunlasmak istiyorum. Ancak kimyayla çok hasır neşir olduğum için malzeme üzerine yogunlasmak istiyorum. Malzemeye yönelsem ilerde is imkanı bulabilir miyim ? Yoksa...
Yukarı Alt